PREDAJ: Rodinná vila na okraji Muránskej planiny, 299 m2, Pohronská Polhora, okres Brezno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
299 m
2
okres Brezno
Pohronská Polhora
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v obci Pohronská Polhora, na okraji Muránskej planiny, na predaj rodinnú vilu skolaudovanú v roku 2013, príležitostne využívanú ako apartmánový dom.

PREDMET PONUKY

Dvojpodlažný dom s obytným podkrovím a technickým podlažím v suteréne (299 m2), skolaudovaný v roku 2013, postavený na rovinatom, juho-západne orientovanom pozemku s výmerou 487 m2, situovanom v tichej ulici na brehu rieky Rohozná.

Dom je postavený z pálenej tehly a pórobetónových tvárnic. Svoju súčasnú podobu získal dokončením rozostavanej hrubej stavby s úpravou dispozície. Má dva samostatné vstupy (priečelie domu, vstup z dvora), sedlovú strechu s vikiermi, zateplenú fasádu, eurookná, vstupné, interiérové dvere a schodisko z masívu. V interiéri, aj v exteriéri, sú použité kvalitné stavebné materiály - plávajúce podlahy, dlažby, sanita inštalované precíznym remeselným prevedením.

Vykurovanie (ústredné) a ohrev teplej vody sú zabezpečené plynom. Pitná voda je z verejného vodovodu. Likvidáciu odpadových vôd je potrebné zabezpečiť pripojením na obecnú kanalizáciu, ktorá je pred dokončením. Zabezpečené je wifi pripojenie na internet a televízny signál s možnosťou využitia optického pripojenia na internet (prípojka na hranici pozemku).

Pozemok je čiastočne oplotený plotom z betónových tvárnic. Na pozemku pred domom je ponechaný priestor pre vytvorenie parkovacích miest, zo zadnej časti domu je pripravený priestor pre terasu.

Finálne exteriérové úpravy pozemku, prípadne výstavba doplnkových stavieb (zastrešenie terasy, altánok, prístrešok pre autá a i.) sú v réžii nového majiteľa.

DISPOZÍCIA

SUTERÉN (71 m2): technická miestnosť, skladový priestor.

1 NP (76 m2): vstupné schodisko, vstupná chodba so schodiskom, obytný priestor s kuchyňou, obývacou izbou, spálňou, špajzou, chodbou, kúpeľňou s vaňou a WC,

2 NP (76 m2): chodba so schodiskom, apartmán 1 (kuchynka spojená s obývacím priestorom, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, spálňa), apartmán 2 (obývací priestor so vstupom na balkón, spojený s kuchynkou a predsieňou, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, spálňa).

PODKROVIE (76 m2): ucelený obytný priestor (kuchynský kút, spací kút, spoločenský kút) so zníženými stropmi a kúpeľňou so sprchovým kútom a WC.

LOKALITA:

Dom je situovaný na brehu rieky Rohozná, v tichej ulici, v blízkosti centra obce Pohronská Polhora, ktorá disponuje základnou, avšak dostatočnou občianskou vybavenosťou (obecný úrad, kultúrny dom, kostol, pošta, potraviny, pohostinstvo, kvetinárstvo, lekári, lekáreň, spojená ZŠ s MŠ a ZUŠ) pre obyvateľov obce, aj návštevníkov.

Pohronská Polhora je vstupnou bránou do Národného parku Muránska planina a Slovenského rudohoria. Známa je sedlom Zbojská, turistickými atrakciami v jeho okolí, turistickými a cykloturistickými chodníkmi, ale aj kultúrno-spoločenskými podujatiami. Lokalita je vyhľadávaná pre dobré podmienky letnej a zimnej turistiky a cykloturistiky s prepojením na Horehronie a Gemer. Známe turistické strediská Nízkych Tatier (Tále, Krpáčovo, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá) a Slovenského rudohoria, ale aj atraktivity územia (Vydrovská dolina, Dobročský prales, ozubnicová železnica, či Čiernohornská lesná železnica, Bystrianska jaskyňa, Hradová a i.) sú dostupné do 1 hodiny cesty autom.

Pohronská Polhora je vzdialená 14 km od okresného mesta Brezno, 16 km od mesta Tisovec, 51 km od Banskej Bystrice, 53 km od Rimavskej Soboty, 267 km od Bratislavy a 146 km od Košíc.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Predmetom ponuky je zachovalý, na priestor štedrý, doposiaľ málo využívaný objekt vedený ako rodinný dom, vhodný na podnikanie v cestovnom ruchu, pripravený na vytvorenie nových ubytovacích kapacít v bezprostrednom okolí Národného parku Muránska planina s potenciálom jeho dovybavenia v exteriéri (doplnkové stavby pre oddych, terasa) aj v interiéri (malé fitness alebo wellness v suteréne).

Po nenáročnej dispozičnej úprave prvého nadzemného podlažia je možné dosiahnuť vytvorenie priestranného dvojizbového bytu, ktorý umožní majiteľovi nadštandardné bývanie a podnikanie pod jednou strechou (2 samostatné apartmány pre 6-8 osôb, podkrovné štúdio) alebo rozšírenie ubytovacích kapacít o samostatný, nadštandardný apartmán pre 4-6 osôb a zmenu "rodinnej vily" na apartmánový dom.

Potenciál objektu je omnoho širší, objekt je využiteľný aj na dlhodobý prenájom (3-4 samostatné byty). Zmeny je možné realizovať v závislosti od zámeru a potrieb nového majiteľa.

OBJEKT JE VO FIREMNOM VLASTNÍCTVE A KÚPOU JE IHNEĎ VOĽNÝ.

CENA

279 000 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti.

DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
487 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
299 m2
Zastavaná plocha:
137 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: PREDAJ: Rodinná vila na okraji Muránskej planiny, 299 m2, Pohronská Polhora, okres Brezno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.