Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Cintia Nagyová
Telefón:
0917 645 429
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
289269049603

Útulne zrekonštruovaný vidiecky domček s veľkým pozemkom v pokojne dedinke Pribeta

110 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
85 m
2
okres Komárno
Pribeta
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 15 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tento starší vidiecky domček sa nachádza v tichej ulici v obci Pribeta.

Je postavený na veľkom širokom pozemku vo výmere 3132 m2. Jeho šírka na začiatku je 32 m s postupným rozširovaním sa na 49 metrov, dĺžka pozemku je cca 95 m.

Domček sa skladá z dvoch častí: z prednej obytnej časti, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou a zo zadnej pôvodnej časti, kde sa nachádza technická miestnosť s kotolňou a veľká miestnosť využívaná na uskladnenie dreva. Prednú časť tvorí otvorená terasa s posedením, vstupná predizba, šatník, dve izby, komora, kuchyňa a veľká kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom a s vaňou.

Rekonštrukcia domu sa robila v roku 2022, prebehla výmena strechy, okien, nový odkvapový systém, vyvložkovaný komín, nová kúpeľňa, kuchyňa s krásnou drevenou provensalskou kuchynskou linkou, obývačka s pôvabnou kachľovou pecou, ktoré drží teplo 24 hodín. Nový vykurovací systém.

Vykurovanie domu zabezpečuje tepelné čerpadlo - radiátory, taktiež je v dome elektrický kotol a v obývačke kachľová pec. Voda je napojená na obecný vodovod, odpady sú riešené do žumpy. V obci sa buduje kanalizácia, ktorá by mala byť spustená tento rok. Elektrina 220/380.

Pozemok je veľký, rovinatý, celý oplotený. Na pozemku sa nachádza veľký altánok, klenbová pivnica, bazén, studňa ktorá slúži na polievanie záhrady. V záhrade je množstvo okrasných drevín a zopár ovocných stromov.

Nehnuteľnosť je možné odkúpiť ako celok s pozemkom 3132 m2, alebo domček s menším asi 6,5 árovým pozemkom za 88 000 eur.

Centrum obce je vzdialená 700 m od domčeka, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Nové Zámky sú vzdialené 16 km. Štúrovo je autom 30 minút, kde je najväčšie termálne kúpalisko Vadaš. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km.

Plocha pozemku:
3132 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
85 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Útulne zrekonštruovaný vidiecky domček s veľkým pozemkom v pokojne dedinke Pribeta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.