Ponúkame Vám celoročné ubytovanie na Liptove v novo zrekonštruovanom rodinnom dome.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
75 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Prosiek
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 142 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám celoročné ubytovanie v novo zrekonštruovanom rodinnom dome ktorý je rozdelený na dva apartmány so samostatným vstupom a terasou. Apartmán pozostáva z 3-lôžkovej spálne, obývačky s krbom prepojenej s kuchynským kútom ktorá poskytuje komfortné 2 – lôžko, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Kuchynský kút je vybavený jedálenským stolom a stoličkami, elektrickým sporákom, chladničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou a riadom na varenie. Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie na internet, televízor so satelitným príjmom a bezplatné parkovanie je priamo pri ubytovaní.

Cena apartmánu je 75,-€ . Na osobu 15,-€. Dieťa do 3 rokov bez nároku na samostatné lôžko zadarmo. Domáceho miláčika, len po dohode s majiteľom. Po dohode s majiteľom v prípade ubytovania na viac nocí Vám ponúkame lepšiu cenu! V prípade záujmu o obhliadku kontakt t.č. 0917757338, subova.reality@mtdsl.sk,andrea.subova@gmail.com.

Vonkajší terén zatiaľ nie je upravený ,ale čoskoro ho pre Vám pripravíme.

Ak teda plánujete dovolenku na Liptove s dokonalým súkromím a dobrou dostupnosťou ku mnohým atrakciám Liptova, radi Vás u nás privítame!

Popis lokality

Či už ste vášnivý turista, milovník hôr, cyklista, milovník vodných radovánok alebo lyžiar, tak ste si vybrali správne. Apartmánový dom Adas sa nachádza na Liptove neďaleko Vysokých a Nízkych Tatier v malebnej podhorskej dedinke Prosiek, ktorú obklopujú Chočské vrchy. Ubytovanie v krásnej prírode v príjemnom tichom prostredí v kombinácii so zabezpečeným komfortom ubytovania a výbornej polohy Vášho ubytovania neďaleko všetkých atrakcií Liptova je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu a relaxu. Len 500 metrov od nás je vstup do najkrajšej doliny na Slovensku. Je ňou Prosiecka a Kvačianska dolina. Pre znovunavrátenie stratenej energie a duševného blaha odporúčame hosťom využiť služby vyhľadávaného aquaparku Tatralandia, termálneho kúpaliska GINO Paradise Bešeňová, ktoré sú od nás vzdialené len 7 km. K Liptovskej Mare to máte 2km a neďaleko od nás je aj voľne prístupné jazierko s teplou liečivou termálnou vodou v Kalamenoch. Neďaleko je areál obľúbených kúpeľov Aqua-Vital Park Lúčky a Liptovský Ján. Odporúčame Vám tiež výlety do ZOO kontakt, Demänovských jaskýň (Ľadová jaskyňa a Jaskyňa Slobody. Navštíviť sa oplatí aj keltský Archeoskanzen Havránok, vzdialený len 7 kilometrov od chaty. Ak chcete zažiť tú najlepšiu lyžovačku na severných a južných svahoch Chopka s viac ako 36 km špičkovo upravených lyžiarskych tratí, k dispozícii sú Vám služby lyžiarskeho strediska Jasná - Nízke Tatry a Ski & Bike parku Malinô Brdo - Ružomberok.

Vodný park Bešeňová 6,19 km, Tatralandia 6,50 km, Tatrapolis 6,64 km, Hurricane Factory Tatralandia 6,67 km Zoo Kontakt Liptovský Mikuláš 6,75 km, Heliport Liptov 7,01 km, Kúpele Lúčky 7,55 km, AQUA-VITAL Park Lúčky 7,56 km, Informačné centrum mesta Liptovský Mikuláš 10,22 km, Švábkafest 10,47 km, Liptovská galéria Petra Michala Bohúňa 10,65 km, Skicentrum Žiar - Dolinky 11,26 km, Drevený artikulárny kostol Svätý Kríž 12,38 km, Iľanovo - Košútovo 13,17 km, Lyžiarske stredisko Podbreziny 13,33 km, Ski Žiarce - Pavčina Lehota 13,66 km, Vyhliadková veža Pavčina Lehota 13,74 km, Arpádovský kaštieľ 14,05 km, Kubínyiovský kaštieľ 14,12 km, Likavský hrad - Likava 14,33 km, Ski centrum Opalisko 14,97 km, Demänovská ľadová jaskyňa 15,28 km, Ski centrum Zuberec - Milotín 15,30 km, Ski centrum Zuberec - Janovky 15,56 km, Galéria Ľudovíta Fullu 16,31 km, Oravská galéria16,47 km, Baníkov 16,56 km, Oravský hrad 16,81 km, Mincovníčkovo - Podzemie pod vežami 16,85 km, Ski centrum Ruba - Rúbaniská 16,85 km

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Pitná voda:
Verejný vodovod
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno

Na mape: Ponúkame Vám celoročné ubytovanie na Liptove v novo zrekonštruovanom rodinnom dome.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.