ARTHUR - Predaj Veľká rekreačná chata Šaštín - Gazárka

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
672 m
2
okres Senica
Šaštín - Stráže
pred 255 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám veľký rekreačný objekt v Šaštíne, rekreačné stredisko Gazárka.

Troj-podlažný objekt slúži ako podniková chata na rekreáciu, spoločenské akcie, letné detské tábory, ubytovanie pre záujmové a občianske združenia a pod.

Spodná stavba je skonštruovaná ako monolitická. Nadzemné podlažia sú vyhotovené z typového objektu zrubovej chaty Liptov s murovanými stenovými konštrukciami v časti objektového schodiska.

Priečky v podzemnej časti sú murované. V nadzemných podlažiach sú drevené zrubové.

Stropná konštrukcia nad podzemným podlažím je keramická (Miako) zmonolitnená. V nadzemnej časti sú stropy drevené trámové s prevažne rovným podhľadom.

Krov je drevená konštrukcia troch samostatných sedlových striech so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu.

Vykurovanie podzemného a prvého nadzemného podlažia je riešené ústredným kúrením (elektrický kotol). Miestnosti druhého nadzemného podlažia sú vykurované lokálne (akumulačné kachle).

Zdroj vody je vŕtaná studňa s veľkokapacitnou domovou vodárňou Darling. Pred chatou je verejný rozvod pitnej vody s možnosťou napojenia.

Odkanalizovanie je riešené do žumpy vedľa objektu.

Podzemné podlažie:

Je tu veľká spoločenská miestnosť s barovým kútom. Podlaha - dlažba, steny - drevený obklad, plastové okná. Je vhodná na usporiadanie školení, osláv, spoločenských udalostí a pod.

Ďalej sa tu nachádza kompletne vybavená kuchyňa na prípravu veľkého množstva jedál. V suteréne je ďalej technické zázemie (kotolňa, sklad, ...), ako aj oddelené wc pre pánov a dámy.

Prvé nadzemné podlažie:

Z centrálnej chodby s vchádza do spoločenskej miestnosti s TV, piatich ubytovacích izieb a sociálneho zázemia pre mužov (zvlášť wc a kúpeľňa).

Druhé nadzemné podlažie:

Z centrálnej chodby sa vchádza do siedmych ubytovacích izieb, miestnosti pre upratovačku, skladu prádla a sociálneho zariadenia pre ženy (zvlášť wc a kúpeľňa).

Dostupnosť je v rámci vyhľadávaného rekreačného areálu Gazárka, pričom posledný prístupový úsek cca 800 m je po lesnej komunikácii so spevneným povrchom. V tejto vyhľadávanej lokalite sa nachádza viacero súkromných chát.

Mesto Šaštín je známe ako pútnické miesto. Má dobrú dostupnosť vlakom aj autobusovou dopravou.

Rekreačné stredisko Gazárka pozostáva z piatich jazier, ktoré vznikli po vyťažení piesku. Sú využívané najmä na rekreáciu a rybolov. Jazerá ponúkajú oddych na upravených pieskových plážach. Jazerá sú obklopené krásnymi a zdravými borovicovými a dubovými porastmi, ktoré sú rajom pre hubárov a zberačov lesných plodín.

Stredisko poskytuje rekreantom viacero možností športového vyžitia:

Turistika a cykloturistika po náučnom chodníčku Gazárky - smer Tomky

Volejbalové ihriská

Tenisový kurt

Vodné bicykle, člnkovanie

Plávanie

Minigolfové ihrisko so 6-timi jamkami

Nordic Walking

Na Gazárke sa každoročne konajú Rybárske preteky, Beh šaštínskymi bormi, Triatlon, Polmaratón Senica - Šaštín - Stráže, Kultúrne slávnosti mikroregiónu Šaštínsko, Guláš párty, volejbalový turnaj.

Cena 80 000 €

 

For sale – a great recreational facility in Šaštín, resort Gazárka.

The three-story building is used as a corporate lodge for recreation, social events, summer camps, accommodation for leisure and civic associations and so on.The Basement is designed as monolithic. Above-ground floors are made as type cabin building Liptov with masonry wall structures in the object of the staircase.

The walls in underground parts are brick built. The walls in upper floors are wooden log.

The ceiling grid above-ground floor is ceramic (Miako) monolithic. The aboveground part is made of the wood-beamed ceilings with a substantially flat soffit.

Roof's wooden structure has been combined from three separate saddleback roofs with roofing galvanized steel.

The ground- and first floor is heated by a central heating (gas boiler). Rooms on the second floor are heated locally (storage heaters).

The water source is a drilled well with a large capacity home booster Darling. In front of the cottage there is a public water pipe. The cottage can be connected.

Sewerage system is addressed to the cesspool next to the building.

Basement:

There is a large lounge with a bar area. Floor - tiles, walls - wood paneling, plastic framed windows. It is suitable for organizing events like training courses, celebrations, social events and so on.

Furthermore, there is a fully equipped kitchen for preparing large quantities of food. In the basement there are further technical facilities (boiler room, warehouse, ...) as well as separate toilets for men and ladies.

The first floor:

The central hallway leads to the living room with TV, five bedrooms for accommodation as well as social background for women (separat toilets and bathroom).

Second floor:

The central hallway leads to seven bedrooms, rooms for cleaners, storage of linen and sanitary facilities for women (separate toilet and bathroom).

The availability is possible within a popular recreation area Gazárka. The latest access section is about 800 m along the forest communication paved.

In this sought after location there are several private cottages.

The city Šaštín is known as a place of pilgrimage. It has been very good accessible by train or bus.

Gazárka resort consists of five lakes, which originated as mined sand. They are mainly used for recreation and fishing. Lake offers relaxation on groomed sandy beaches. The lakes are surrounded by beautiful and healthy pine and oak stands, which are a paradise for mushroom pickers and forest products fans.

The resort offers a number of sports opportunities:

Hiking and biking along nature path Gazárka - direction Tomky

Volleyball courts

Tennis court

Pedal boats, boating

Swimming

Mini-golf 6-hole course

Nordic Walking

There are a lot of events, like: annually fishing competitions, Šaštín forests run, triathlon, halfmarathon Senica - Šaštín - Stráže, cultural celebrations of Šaštín micro-region, goulash parties, volleyball tournaments held in Gazárka.

The price is EUR 80.000

Naplánujte si obhliadku

https://are.sk/nehnutelnost/299/predaj-velka-rekreacna-chata-sastin-gazarka#ziadost-o-obhliadku

Plocha pozemku:
256 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
672 m2
Zastavaná plocha:
256 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Terén:
Rovina
Vonkajší kozub:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: ARTHUR - Predaj Veľká rekreačná chata Šaštín - Gazárka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.