Útulná chata v nádhernom prostedí obce Sokoľ, 54 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
54 m
2
okres Košice - okolie
Sokoľ
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj romantickú a útulnú chatu v krásnom a tichom prostredí obce Sokoľ, časť Uhrinč, ktorá sa nachádza zhruba 10 minút cesty autom od Košíc. Obec Sokoľ vďaka svojej výhodnej polohe umožňuje bývanie v blízkosti mesta, no pritom ponúka aj dostupnosť prírody a oddychu. Keďže sa jedná o koncovú dedinu obklopenú lesmi, je tu zabezpečený dostatočný pokoj a súkromie, zároveň sú tu široké možnosti na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. Táto lokalita nie je ohrozená záplavami ani zosuvmi pôdy.

Chata bola postavená v roku 1976 a následne zrekonštruovaná zhruba pred ôsmimi rokmi, je ideálna na trvalé bývanie, ale aj ako víkendový domček slúžiaci na oddych od ruchu mesta. Chata má vlastný autentický štýl a má rozlohu cca 54 m2. Pozemok má rozlohu 434 m2, je mierne svahovitý a oplotený. Je tu dokonalé súkromie a ticho.

Chata je jedno podlažná, skladá sa z väčšej obytnej miestnosti, ktorá slúži ako obývačka a zároveň aj na prespanie, samostatnej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou a terasy orientovanej na juh. Okná a podlahy sú drevené. V obývacej miestnosti na nachádza krb na tuhé palivo, ktorý bez problémov vykúri celú chatu. Chata sa predáva kompletne zariadená.

Chata je murovaná z kvádrov v kombinácii s tehlou, má plochú plechovú strechu. Je napojená na obecný vodovod a taktiež na vlastnú studňu, elektrinu, odpad je riešený prostredníctvom žumpy, je tu možnosť napojenia sa na plyn. Na pozemku sa nachádza domček na náradie, garáž, bazén s priemerom 3,6 metra a miesto na posedenie.

Chata sa nachádza v krásnom, tichom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa.

V obci Sokoľ sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zastávka SAD, škola, škôlka, detské ihrisko, potraviny, pohostinstvo.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Plocha pozemku:
434 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Garáž:
áno

Na mape: Útulná chata v nádhernom prostedí obce Sokoľ, 54 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.