Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Kvetoslav Dolinaj
Telefón:
+421 907 140 526
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
287547902926

Veľká rekreačná chata pri lyžiarskom stredisku Bezovec na predaj

149 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
150 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Stará Lehota
pred 144 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 19 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Viac podlažná prevádzky schopná rekreačná chata na vlastnom pozemku, pri turistickej trase na hrad Tematín a v obkolesení hôr Považského Inovca na predaj.

Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej situovanie v celoročne atraktívnom prostredí vyhľadávanej turistickej lokalite zasnežovaného areálu Ski Bezovec. Chata je určená skôr na podnikateľské zámery, vďaka plne funkčnej praktickej kuchyni, vnútornému menšiemu reštauračnému sedeniu, ubytovaniu ( poschodie-7 izieb cca 4 postele a jedna obytná bunka s kuchynkou, spoločenskou miestnosťou a veľkou spálňou 8 postelí) vonkajšej terasy a prízemnému bufetu. Je tu však aj možnosť bývania ( obytné priestory so sociálnym zariadením) a zároveň prevádzkovania chaty. Chata je vykurovaná krbom cez výmenník do radiátorov a je napojená na obecný vodovod. Podkrovné izby ( dve po 4 postele) ,sú vykurované elektrickými vyhrievačmi. V prízemí je situovaná garáž a skladové priestory. Veľkou výhodou je atraktívne prostredie vďaka cyklotrasám –Považský Inovec, turistike- hrad Tematín, lyžovaniu –Ski Bezovec cca 100 metrov, hubárčeniu v dubových lesoch a minerálnemu prameňu v blízkosti krásnych kopaníc Starej Lehoty –Domináky. Ak máte chuť zmeniť svoj život, bývať v prírode a zároveň podnikať tak tento priestor po určitej rekonštrukcii Vám ponúkne všetko to, čo doň vložíte. Táto nehnuteľnosť je však vhodná aj pre väčšiu rodinu na chatárčenie.

Vďaka kvalitnej asfaltovej komunikácii a iba 13 km vzdialenému diaľničnému privádzaču je táto lokalita často a výrazne navštevovaná. Kúpeľne mesto Piešťany je vzdialené iba 21 km.

Plocha pozemku:
1237 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
150 m2

Na mape: Veľká rekreačná chata pri lyžiarskom stredisku Bezovec na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.