EXKLUZÍVNE TIMA Real ponúka na predaj rekreačnú chatu v Starej Myjave

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
1 m
2
okres Myjava
Stará Myjava
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj zrekonštruovanú 4 izbovú chatu v rekreačnej oblasti Stará Myjava, ktorá je priamo určená na oddych alebo trvalé bývanie. Rekreačné stredisko sa nachádza na konci obce Stará Myjava, pri vodnej nádrži Stará Myjava, pod hrebeňom Bielych Karpát, v nádhernom prostredí Myjavskej pahorkatiny a Myjavských kopaníc . Rekreačné stredisko Stará Myjava je vzdialené 9 kilometrov od Myjavy, 109km od Bratislavy. Je to obľúbené miesto nielen Myjavčanov, ale i ostatných návštevníkov, ktorí zavítajú na kopanice. V blízkosti je lyžiarsky areál s umelým zasnežovaním.

Rekreačná chata s podkrovím je drevostavbou s valdovou strechou a novou prístavbou z kvádrov ytongu o rozlohe 122 m2. Je postavená na oplotenom pozemku o rozlohe 623 m2.

Chata prešla rekonštrukciou v roku 2017: došlo k zväčšeniu chaty o veľkú kúpeľňu, ktorá je pristavená z kvádrov ytong, zvonka je obložená kamenným obkladom, na ostatné steny obvodových múrov chaty bola inštalovaná parozábrana s novým dreveným obkladom. Na prístavbe je nová plechová strecha a ostatná pôvodná plechová strecha bola ošetrená novým ochranným náterom. Všetky okná boli vymenené za plastové, osadené boli tiež nové plastové vchodové dvere. Komín bol nanovo vyvložkovaný, v celej chate je nové podlahové kúrenie, jeden infrapanel na strope, elektrické teplovzdušné ohrievače s termostatom. V obývacej izbe bol postavený nový krb s krbovou vložkou obloženou travertínom, z ktorej sú vyvedené prieduchy na rozvod teplého vzduchu v celej chate. Nová kuchynská linka so vstavanou indukčnou doskou, elektrickou rúrou a digestorom. Nová kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, elektrickým bojlerom, vstavanou toaletou a infrasauna . Nové elektrické, vodovodné a odpadové rozvody. Odpadové vody sú vedené do miestnej kanalizácie s čističkou vody.

Dispozičné riešenie chaty:

1. Prízemie : krytá terasa, vstupná chodba, obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, WC s kúpeľňou.

2. Podkrovie : schodisko, chodba, a tri podkrovné izby.

Na pozemku chaty je kovový altánok, stavaný krb, gril a veľký prístrešok na auto, upravená záhrada okrasnými drevinami a bylinkami.

Celá nehnuteľnosť je oplotená.

Nehnuteľnosť je vhodná aj na trvalé bývanie.

Uvedená cena je vrátane realitnej provízie.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Plocha pozemku:
623 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: EXKLUZÍVNE TIMA Real ponúka na predaj rekreačnú chatu v Starej Myjave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.