Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Denisa Gundová
Telefón:
0918 757 163
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
288918245206

Kompletne zrekonštruovaná chatka neďaleko termálneho kúpaliska Štúrovo

49 990
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
24 m
2
okres Nové Zámky
Štúrovo
pred 31 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Táto útulná kompletne zrekonštruovaná chatka sa nachádza v rekreačnej časti chatovej oblasti na okraji kúpeľného mesta Štúrovo.

Stojí na rovinatom štvorcovom pozemku s celkovou rozlohou 365 m2. Chatka pozostáva z jednej veľkej miestnosti, kde sa nachádza kuchynský kút a obývacia časť s dvoma rozťahovacími gaučmi. Ku chatke bola pristavaná priestranná zastrešená terasa, ideálna na letné posedenia, ale aj počas chladnejšieho obdobia, vďaka terasovej fólii, ktorá udrží teplo, keď sa v grile zakúri. Na terase je možné pozerať popri posedení aj televíziu. Chatka v roku 2022 prebehla kompletnou rekonštrukciou, z pôvodnej chatky ostala len základná drevená konštrukcia. Do chatky je zavedená elektrina a kúrenie je zabezpečené novými plynovými gamatkami. Na pozemku sa nachádza pôvodná kopaná studňa, suché WC, záhradný domček a ohnisko. Pozemok je oplotený novým betónovým plotom a bránkou, parkovanie je možné aj na pozemku alebo pred. Objekt je strážený kamerovým systémom. Ku chatke vedie spevnená asfaltová cesta.

Len kúsok od chatky pomedzi uličkami preteká kanál s priezračnou vodou, ktorý je ideálny na rybárčenie alebo na dlhé prechádzky popri ňom. Len necelé 3 km sa nachádza sútok Hronu a Dunaja, ktorý vytvára jedinečné miesto na trávenie voľného času v prírode. V pozadí tejto krajinky sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov a prírodná rezervácia Kováčovské kopce, kde je množstvo turistických trás vhodných na nenáročnú turistiku. Len 1,5km od chatky sa nachádza vstup do rozľahlého areálu termálneho kúpaliska a wellness Štúrovo.

Plocha pozemku:
368 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
24 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.