REZERVOVANÁ - Rekreačná chata s pozemkom v obci Suchá nad Parnou

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
53 m
2
okres Trnava
Suchá nad Parnou
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 84 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj murovanú rekreačnú chatu s pozemkom v príjemnom prostredí v obci Suchá nad Parnou vzdialenej od Trnavy len 8 km. Jedná sa o trojpodlažnú chatu s úžitkovou plochou 53 m2 s rozmermi 4,5 m x 5,5 m, ktorá stojí na pozemku s plochou 989 m2. Chata bola postavená v roku 2002 a je kompletne podpivničená.

Na prízemí sa nachádza denná časť - kuchyňa s jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou a drevené schodisko, ktoré vedie do obytného podkrovia. V podkroví sa nachádza nočná časť s východom na balkón s krásnym výhľadom do zadnej časti pozemku. Nad podkrovím je ďalší úložný priestor. Do pivnice vedie samostatný vchod zo zadnej časti chaty.

Chata má vlastnú žumpu a voda je zabezpečená zo studne. Elektrina sa na pozemku nenachádza, no priamo v chate je príprava na pripojenie na vlastnú elektrocentrálu. Kúrenie je zabezpečené krbovými kachľami.

Pozemok je oplotený a vedie k nemu asfaltová príjazdová cesta. Na pozemku sa nachádza plechový domček na náradie a suché WC. Nájdete tu množstvo rodiacich ovocných stromov a kríkov (jablone, hrušky, čerešne, višne, marhuľu, mandľu, dulu, orechy, ríbezle, ostružiny a vinič). Veľké množstvo stromov a kríkov zabezpečuje v záhrade príjemný chládok, vďaka čomu je ako stvorená na rodinné posedenia počas horúcich letných dní.

Obec má dobrú občiansku vybavenosť. Priamo v obci nájdete potraviny, piváreň a reštauráciu. Prostredie ponúka úplné súkromie. V susedstve sa nenachádzajú žiadne ďalšie chaty. Vedľajšie pozemky sú využívané len ako pasienky a záhrady. V okolí je množstvo možností na príjemné prechádzky a cykloturistiku. Na okraji obce sa rozprestiera vodná nádrž Suchá, ktorá sa nachádza v peknom lesnom prostredí s výhľadom na Malé Karpaty, vzdialené len pár minút autom.

Ak hľadáte pokoj a súkromie len na skok od Trnavy radi Vám dohodneme osobnú obhliadku.

Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 78.000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Plocha pozemku:
989 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
53 m2
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: REZERVOVANÁ - Rekreačná chata s pozemkom v obci Suchá nad Parnou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.