Rekreačná chata na predaj Martin - Šútovo

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
50 m
2
okres Martin
Šútovo
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 129 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatu pri Martine, obec Šútovo. Nachádza sa na južne orientovanom pozemku o rozlohe 478 m2 a vedie ku nemu obecná prístupová cesta. Zastavaná plocha chaty činí cca 55 m2 a je postavená na murovaných základoch. V pivničných priestoroch sa nachádza jedna miestnosť. Samotná chata pozostáva z dvoch miestností. Jedna miestnosť slúži ako obývacia časť spojená s kuchyňou. Druhá miestnosť slúži ako kúpeľňa so sprchovým kútom.

Nehnuteľnosť je napojená na vodu a elektriku, odpadové vody sú v tejto lokalite riešené čističkou alebo žumpou. Nehnuteľnosť je zhotovená z dreva, strešná krytina je plech. V podkrovnej časti sa nachádza neobytný priestor s možnosťou dobudovania ďalšej obytnej miestnosti. Vykurovanie objektu je zabezpečené pieckou na drevo. Chata je na liste vlastníctva vedená ako rodinný dom so súpisným číslom čo dáva klientovi lepšiu možnosť financovania prostredníctvom banky a za istých okolností aj možnosť ohlásenia rekonštrukcie súčasnej stavby bez vybavovania stavebných povolení. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova v minulosti slúžiaca ako chliev. 

Cena: 44 900 Eur. Cena zahŕňa: bezplatná ponuka financovania prostredníctvom úveru, kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny. Realitná kancelárie ASTORIA, s.r.o., M.R. Štefánika 10, Martin. KONTAKT: Dalibor Holko, tel:0911 646 619 mail: holko@astoria.sk

Plocha pozemku:
478 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
55 m2
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Rekreačná chata na predaj Martin - Šútovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.