Starší zachovalý rodinný dom v obci Timoradza na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Timoradza
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 158 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Priestranný tehlový dom na slnečnom rovinatom pozemku v bočnej tichej uličke v obci Timoradza vzdialenej 12 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj.

Táto zaujímavá konštrukčne zdravá nehnuteľnosť má vďaka svojej lokalite a dispozičnému riešeniu využitie či už ako rodinný dom ( funkčná elektrika, voda –plynová prípojka v predzáhradke a kanalizačná prípojka na ceste pred domom s možnosťou napojenia), alebo víkendová chalupa ( krásna komora s medzipodlažím, stodola, maštaľ, studňa, záhrada pri potoku). Obytné priestory domu pozostávajú so vstupnej chodby s ktorej je výstup do podkrovnej izby ( manzarda s balkónom a krásnym výhľadom) ,ďalej do obývacej miestnosti, spálne, kúpeľne a kuchyne.Za obytnými priestormi pokračujú ďalšie priestory v poradí za sebou- komora ozaj veľká stodola s dvoma vstupmi, maštaľ a menšie hospodárske priestory. V prednej časti pozemku je situovaná menšia letná kuchynka. Umiestnenie domu ponúka príjemné súkromie a hlavne priame prepojenie dvora so záhradou ktorá siaha až ku potoku a za stodolu. Ak hľadáte dom, alebo chalupu s netradičným stavebným prevedením ( obrovské podkrovie s ďalšími priestormi na prípadné zobytnenie), postavený celý aj s hospodárskou časťou s pálenej tehly chcete pestovať, chovať, alebo využiť a prerobiť podľa vlastných predstáv tak na tomto objekte je to naozaj možné (hlavne čo sa týka variability).

Timoradza je menšia obec(526 obyvateľov) obklopená peknými Strážovskými horami s dobrou infraštruktúrou a dostatočnou občianskou vybavenosťou ( obchod,knižnica,MŠ,pohostinstvo). Kúpeľné mesto Trenčianske Teplice je vzdialené iba 12 km a krajské mesto Trenčín 31km. Vzdialenosť od Bratislavy je 150km.

Plocha pozemku:
806 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
100 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Starší zachovalý rodinný dom v obci Timoradza na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.