Kontaktné údaje

Dragon Real s.r.o.

Pod Hájom 15

080 06 Ľubotice

Meno:
Anna Zuzana Gulová
Telefón:
0944 418 743
E-mail:
ID ponuky:
7541

PREDAJ - Chata Kysak - Trebejov "ZNÍŽENÁ CENA"

31 500
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
55 m
2
okres Košice - okolie
Trebejov
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavte si idylický únik z každodennej reality do objatia tichej prírody, kde vaším najbližším susedom je pokoj a súkromie.

Ponúkame na predaj chatu s úžitkovou plochou 55 m², umiestnenú na prenajatom pozemku o rozlohe približne 1,5 ára od urbariátu na 10 rokov. Pozemok je celý oplotený. Obytná plocha chaty 37 m², poskytuje útulné bývanie doplnené o moderné pohodlie ako televízia DIGI. Samozrejmosťou je elektrina s prípojkou aj na 380V, voda je z neďalekého prameňa.

Chata je obklopená bujnou zeleňou s lesom, kde súkromie je zaručené vďaka 100 metrov vzdialenej najbližšej chate, táto nehnuteľnosť je skutočným rajom pre milovníkov prírody. Ponúka nie jedno, ale dve letné sedenia pre tie nezabudnuteľné večery s priateľmi a rodinou, ohnisko pre nočné rozhovory pod hviezdami, letnú kuchynku pre vášne kulinárske experimenty v teplých mesiacoch a dielničku pre vaše hobby. A čo viac, predstavte si ranné prebúdzanie s výhľadom na lúku, kde sa pasú kone na opačnej strane rieky Hornád. Táto chata Vás prenesie do čias kedy vládol pokoj a harmónia a životu stačilo fakt málo.

Je skvelé, že chata ponúka možnosť celoročného využitia! To znamená, že sa môžete tešiť na útočisko v prírode počas všetkých štyroch ročných období. Či už na chladné zimné večery pri kozube, jar plnú rozkvitajúcej prírody, letné dni plné slnka a zábavy alebo na jeseň, kedy sa príroda oblieka do zlatistých farieb. Každé ročné obdobie prinesie so sebou jedinečné potešenie a možnosti pre relax a odpočinok v tomto krásnom prostredí.

Jediným kompromisom je prístupová cesta, ktorá však sľubuje dobrodružstvo pri každej ceste na chatu ale aj z nej. Nechajte sa zlákať do sveta, kde čas plynie pomalšie, a každý deň je príležitosťou objavovať krásy prírody. Táto chata nie je len chatou, je to brána do pokojného života kde prírodných zázrakov je nekonečno.

Kontaktujte nás ešte dnes na tel. č.: 0944 418 743, resp. na e-mail: annazuzana.gulova@dragonreal.sk a dohodnite si obhliadku! Tešíme sa na Vás.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené

Na mape: PREDAJ - Chata Kysak - Trebejov "ZNÍŽENÁ CENA"

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.