Na predaj novopostavená chatka na Bodovke

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
15 m
2
Vek stavby:  
< 1 rok
okres Trenčín
Trenčianske Stankovce
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 307 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novopostavenú chatku v chatovej osade Bodovka, pri Trenčianskych Stankovciach, cca 10 km od Trenčína a cca 15 km od Nového Mesta nad Váhom. Chatka umiestnená na krásnom pozemku v prvej rade od vody.

Rozloha chatky 5m x 3m + zastrešená terasa 5m x 2,2m (možnosť rozšíriť chatku aj zakryť terasu). Chatka je drevená novostavba, nalakovaná zvonku, postavená na vyvýšenom betónovom pódiu cca 1m nad zemou z dôvodu lepšej izolácie a bezpečnosti, priestor pod chatkou zakrytý trstinou. Kostra chatky zo smrekových hranolov, ktoré sú zvonku opláštené zrubovým obkladom. Steny sú zateplené 10cm polystyrénom, vnútorný obklad z OSB dosiek. Strecha plechová, tmavo hnedá, nová kvalitná plechová krytina Maslen, zateplená 10cm polystyrénom. Dvere a okno sú z masívu, podlaha drevená a na nej dvojitá vrstva OSB dosiek.

V chatke už zavedená elektrika, tri zástrčky a jedno centrálne svetlo, vonku na terase sú dve svetlá, kabeláž vedená pod obkladom. Chatka pozostáva z jednej veľkej miestnosti. Zariadenie - staršia obývacia stena, sedačka, kuchynská linka a drevené sedenie.Za chatou sa nachádzajú suché WC a malá unimobunka ( sklad). Pozemok slnečný, udržiavaný, oplotený o rozlohe cca 450m2, tvar obdĺžnika, je prenajatý od urbárskeho združenia na 19 rokov, za malý poplatok. (následne možnosť opätovne predĺžiť) Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s pumpou a plechovou vaňou a novým elektrickým čerpadlom, cca 5 metrov od chaty, možné zaviezť rozvod do chaty. Bezproblémové parkovanie. Chata je dostupná celoročne po spevnenej ceste z obce alebo od Váhu. Jazero Bodovka je veľmi známa a populárna rybárska lokalita. Kontakt Pavol Kosík, tel. 0917 430 673, email: kosik@mojebyvanie.net

Plocha pozemku:
450 m2
Vek stavby:
< 1 rok
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
1
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
Studňa
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Neupravená

Na mape: Na predaj novopostavená chatka na Bodovke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.