Reality holding+ ponúka Na predaj chata Trenčín Juh Východná - znížená cena

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
26 m
2
okres Trenčín
Trenčín
Východná
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka na predaj peknú a nádherne upravenú záhradku s novou murovanou chatkou priamo v meste Trenčín, v záhradkárskej osade Chrášť na konci Východnej ulice za sídliskom Juh. Na tomto mieste rýchlo zabudnete, že sa nachádzate iba na skok od civilizácie – celé okolie je veľmi tiché a pokojné, zelené a priamo zo záhradky a chatky je nádherný výhľad na okolité kopce – svahy Breziny. Lokalita je veľmi dobre dopravne dostupná (autom k bráne chatovej osady, MHD cca 1 km), záhradkárska osada je oplotená s chráneným prístupom. Záhrada má výmeru 302 m2, je mierne svahovitá a prebehla na nej rozsiahla úprava - sú tu vytvorené terasy s opornými múrikmi, nájdete tu napríklad plochu na pestovanie s drevenými kochlíkmi z dubového dreva a kompostoviskom, plochu na posedenie a relax vysadenú trávou a vzhľadovo zaujímavé drevené schody k chatke obsypané štrkom. Časť záhrady je vystavená priamemu slnku, ale sú tu aj miesta zatienené korunami stromov, vhodné na pobyt pri horúcich letných dňoch.

Novopostavená murovaná chatka veľmi pekne zapadá do prostredia a ponúka 2 podlažia. Spodné podlažie je samostatne z vonku pohodlne prístupná pivnica, vhodná na uskladnenie plodov zo záhrady, ale aj bicyklov, dreva, záhradného nábytku a príslušenstva. Vyznačuje sa príjemnou chladnou klímou.

Na vrchnom podlaží je hlavná obytná miestnosť, priamo prístupná z pozemku. Nájdete tu vybavenie, ktoré nie je bežný štandard v podobných chatkách: vykurovanie kachľovou pieckou, bezpečnostné a zateplené vchodové dvere, rozvod elektriky napojený na batériu (umožňuje svietiť v hlavnej obytnej miestnosti aj pivnici) a prevádzku elektrickej zásuvky pre bežné spotrebiče (ako napr. nabíjačka, televízor).

Interiér chatky bol len nedávno dokončený a dýcha novotou. Sú tu napríklad plastové okná s dreveným motívom, štýlový drevený trámový strop a plávajúca podlaha. Z okien je pekný výhľad na okolie.

Na pozemku sú nasadené čierne, biele a červené ríbezle, rakytník, josta, 3 druhy čučoriedok, brusnice a skoré a neskoré maliny.

Na pozemok je dovedená úžitková voda z centrálneho vodovodu, ktorý sa spúšťa vo vopred určených dňoch. Je ju možné napustiť do nádrže na polievanie o objeme 1000 litrov, alebo suda. Celkovo sú k dispozícii 3 sudy o objeme 200l, z ktorých 2 sú určené na zber dažďovej vody zo strechy.

Táto nehnuteľnosť je vhodná pre záujemcu, ktorý hľadá miesto na aktívny oddych a relax a nechce dochádzať do veľkej vzdialenosti od mesta. Zároveň nie je nutná žiadna úprava a rekonštrukcia, nakoľko ako chatka, tak aj pozemok sú čerstvo nadštandardne upravené a pripravené. Radi Vás privítame na osobnej obhliadke.

Cena 21 200 EUR celkom, zabezpečíme kompletný právny servis, potrebný na úspešný prevod. Ev. číslo: 136421. Kontakt maklér: +421917206206, kontakt pobočka: +421917206206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: .

Plocha pozemku:
302 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
26 m2
Zastavaná plocha:
13 m2
Terén:
Mierny svah

Na mape: Reality holding+ ponúka Na predaj chata Trenčín Juh Východná - znížená cena

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.