Dva pôvodné sklárske domy v osade Gápel na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
180 m
2
okres Prievidza
Valaská Belá
pred 227 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 91 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dva vedľa seba stojace sklárske domy s vlastným vstupom do obytných priestorov v tichej osade Gápel vzdialenej 10 km od rázovitej obce Valaská Belá na predaj.

Tieto dva hlinené domčeky na kamenných základoch tvoria rovnú polovicu pôvodných sklárskych bytových domov. Dispozičné riešenie domov je úplne rovnaké(vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, veľká predná izba a podkrovie), rozdiel je v stave domov prvý stojací má aj novú strechu a dobudované podkrovie. Tento tip nehnuteľnosti je vhodný pre väčšiu rodinu, alebo dve príbuzenský blízke rodiny. Za domom sa nachádza studňa ,posedenie a svahovitá záhradka s možnosťou odkúpenia. Ak hľadáte niečo na rekreáciu, máte radi staršie hlinené domy na kamenných základoch, netúžite po veľkom pozemku a dávate prednosť okoliu s možnosťou celoročného vyžitia tak táto nehnuteľnosť aj s okolím to všetko spĺňa.

Osada Gápel sa radí medzi polosamoty s podstatne väčším počtom chalupárov ako pôvodných obyvateľov čo len potvrdzuje záujem o túto ozaj peknú lokalitu. V samotnej osade sa nachádza penzión Dolinka s príjemným posedením. Okolie týchto zmiešaných lesov je vhodné na turistiku, cykloturistiku , hubárčenie. Rekreačná oblasť v Nitrianskom Rudne je vzdialená 14 km , lyžiarske stredisko Homôlka 15km, turistické mestečko Bojnice 25km. Vzdialenosť z mesta Trenčín je 60 km zo Žiliny 90km a z Bratislavy 180km.V obci Valaská Belá je Sklársky skanzen so šikovným majstrom (určite to stojí za návštevu).

Plocha pozemku:
220 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
180 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Dva pôvodné sklárske domy v osade Gápel na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.