Pôvodný sklársky bytový dom v osade Gápel na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Prievidza
Valaská Belá
pred 227 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 91 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Príjemný prevažne hlinený dom v krásnej tichej lokalite v osade Gápel vzdialenej 31 km od okresného mesta Prievidza na predaj.

Tento bytový dom je ako prvý stojací , je súčasťou komplexu štyroch nehnuteľností s vlastným vstupom do obytných priestorov. Leží pri prístupovej asfaltovej verejnej ceste a je obkolesený krásnou prírodou Strážovských vrchov. Táto osada patrí do katastra rázovitej podhorskej obce Valaská Belá, ktorá je vzdialená cca 10 km. Konkrétne tento dom prešiel väčšou rekonštrukciou od kompletne novej strechy a zobytnenia podkrovia,fasády, elektroinštalácie, rozvodov vody a odpadov. Jeho dispozičné riešenie pozostáva s malej vstupnej chodby , kúpeľne s toaletou, kuchyne a väčšej prednej izby o rozlohe približne 30m2 ( celé priestory prízemia sú v stave hrubej stavby čakajúce na dobudovanie podľa vlastných predstáv). Stropy prízemia zdobia pekné drevené trámy. Podkrovie je po čiastočnej dostavbe vhodné na bývanie. Za domom sa nachádza studňa ,posedenie,menšia kamenná klenbová pivnička a svahovitá záhradka s možnosťou odkúpenia. Ak hľadáte niečo na rekreáciu, máte radi staršie hlinené domy na kamenných základoch, netúžite po veľkom pozemku a dávate prednosť okoliu s možnosťou celoročného vyžitia tak táto nehnuteľnosť aj s okolím to všetko spĺňa.

Osada Gápel sa radí medzi polosamoty s podstatne väčším počtom chalupárov ako pôvodných obyvateľov čo len potvrdzuje záujem o túto ozaj peknú lokalitu. V samotnej osade sa nachádza penzión Dolinka s príjemným posedením. Okolie týchto zmiešaných lesov je vhodné na turistiku, cykloturistiku , hubárčenie. Rekreačná oblasť v Nitrianskom Rudne je vzdialená 14 km , lyžiarske stredisko Homôlka 15km, turistické mestečko Bojnice 25km. Vzdialenosť z mesta Trenčín je 60 km zo Žiliny 90km a z Bratislavy 180km.

Plocha pozemku:
110 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Pôvodný sklársky bytový dom v osade Gápel na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.