Valaská Belá,romantická chalupa na lazoch

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
74 m
2
okres Prievidza
Valaská Belá
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 306 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

4173 Predaj štýlovej chalupy na lazoch v obci Valaská Belá, uprostred  krásnej prírody, chránenej krajinnej oblasti Strážovských vrchov. Dom je situovaný na laze kde je asi 15 domčekov, využívaných prevažne ako tzv. víkendové chalupy. Pôvodná chalupa prešla rozsiahlou rekonštrukciou ako interiéru, tak aj exteriéru. Bolo tu realizované zateplenie- 3 strany, menený strešný krov, vybudovanie obytného podkrovia, fasádny náter, okná vymenené za vkusné plastové ktoré nenarúšajú vzhľad chalupy  s výnimkou čelných okien ktoré sú pôvodné,  elektro inštalácia. Interiér je útulný , štýlový a vkusne dotvorený množstvom dobových dekorácii a nábytku ktoré môžu byť po dohode  súčasťou predaja chalupy.  Stavba domu je kombináciou kameňa a tehly. Spodná časť domu je vybudovaná s kameňa s hrúbkou stien cca 60 cm. Tu sa nachádza miestnosť, ktorá je momentálne využívaná ako náraďovňa, avšak môže byť využívaná aj ako letná kuchyňa, vinná pivnica a pod. Vrchná časť domu je z tehly, tu sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, špajza ktorú je možne prerobiť na kúpeľňu. Z kuchyne vedú masívne schody do podkrovia, ktoré slúži ako nočná časť a kde sa nachádza balkón. Voda je riešená rezervoárom ktorý slúži pre celý laz.  Vodovodný kohút je na dvore domu, priamo v dome voda zavedená nie je. Kúrenie je na pevné palivo ( stavaná pec, krbové kachle ). El. sieť – 230 V. WC suché. Zastavaná plocha 42 m2, pozemok cca 380m2. Dom je vzhľadom k svojmu veku vo veľmi dobrom technickom stave.

 

Obec Valaská Belá leží uprostred chránenej krajinnej oblasti Strážovských vrchov, je tu kompletná občianska vybavenosť. Krásna okolitá príroda. Neďaleko sa nachádzajú lyžiarské stredisko Homôlka 6 km, Čičmany 23 km. Počas letných mesiacov priehrada Nitrianské Rudno 15 km, kúpele Bojnice 30 km. Napojenie na diaľnicu D1, 23 km (Ilava)

 Cena nehnuteľností : 26 900 €

Pozri video tu: youtube.com/watch?v=NmKOK01dySU

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra: 0901 923 491

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností - súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Plocha pozemku:
380 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
74 m2
Zastavaná plocha:
42 m2
Počet WC:
1
Terén:
Svahovitý
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno

Na mape: Valaská Belá,romantická chalupa na lazoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.