Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Jozef Butin
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53039

Na predaj chalupa pod horou v obci Veľké Uherce - osada Fatinov, 1195 m2

98 000
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
1195 m
2
okres Partizánske
Veľké Uherce
pred 22 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj celoročne obývateľnú 3-izbovú rekreačnú chalupu v obci Veľké Uherce - osada - Fatinov. Chalupa sa nachádza v tichej lokalite v dostupnej blízkosti vodnej nádrže na pozemku o rozlohe 1195 m2.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: Chalupa, ktorá spĺňa kritéria domu + vhodná na celoročné bývanie + ideálna na prerobenie podľa vlastných predstáv + studňa na pozemku + čiastočne podpivničený + chov zvierat + farmárčenie.

CHARAKTERISTIKA DOMU: postavená v roku 1960 je po čiastočnej rekonštrukcii, konštrukčný systém domu pálená tehla, valbová strecha boli vymenené nové elektrické rozvody, nová plechová strešná krytina, renovované drevené parkety, nová dlažba. IS: obecná voda, elektrika 230 V, žumpa 15 m2, krbové kachle na tuhé palivo.

DISPOZÍCIA DOMU: vstupná dlhá chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, tri priechodné obývacie izby s možnosťou dispozičnej prerábky na nepriechodné izby.

OKOLIE: Obec Veľké Uherce disponuje výbornou technickou a občianskou vybavenosťou. Okolité lesy ponúkajú vynikajúce možnosti hubárčenia, zaujímavá turistická lokalita, krásna príroda, možnosť rybolovu, vodné športy, cykloturistika.

NÁŠ NÁZOR dom s pozemkom v super lokalite vhodný či už na súkromné bývanie, chalupárčenie, investične na výstavbu ďalšieho rodinného domu, alebo aj na firemne účely. Vrelo odporúčame. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu, Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt: +421413217800 butin@tureality.sk

Plocha pozemku:
1195 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
1195 m2
Zastavaná plocha:
152 m2
Terén:
Mierny svah

Na mape: Na predaj chalupa pod horou v obci Veľké Uherce - osada Fatinov, 1195 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.