EXKLUZÍVNY, ZABEHNUTÝ, kompletne zariadený multifunkčný rekreačný objekt v PIENINÁCH

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
604 m
2
okres Kežmarok
Zálesie
pred 329 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TOP CITY  Vám ponúka na predaj kompletne zariadený, zabehnutý multifunkčný rekreačný objekt v Pieninách v rázovitej obci Zálesie. Ponúkaný objekt sa nachádza v nádhernom tichom prostredí. Výborná poloha chát v pokojnej okrajovej časti obce v kombinácii so zabezpečeným komfortom a pre chalupy nezvyčajným nadštandardným vybavením iste pomôžu k výberu Vášho nového domova alebo dovolenke plnej aktívneho oddychu, pokoja a rekreácie.

Objekt sa nachádza na kvalitne oplotenom pozemku o celkovej rozlohe 3499 m2 kde sú postavené 3 ubytovacie zariadenia-chaty, koliba s krbom, tenisové ihrisko, detské ihrisko, bazén (36m3) s možnosťou ohrevu vody cez výmenník tepla a parkovisko s kapacitou 6 parkovacích miest + je možné parkovať aj pred objektom. Po náročnej turistike alebo len tak v horúcich letných dňoch sa môžete skryť pred slnkom vo vínnej pivnici, alebo sa schladiť v bazéne. Počas chladnejších večerov Vás zahreje teplo útulnej sauny so samostatným vchodom.

Chata č.1 s kapacitou ubytovania 10 osôb má vkusne zariadený priestranný interiér, veľkú spoločenskú dvoj-miestnosť, veľkú kuchyňu, sociálne zariadenia, skladovacie priestory a vybudovanú priestrannú časť pre správcu (majiteľa) objektu.

Chata č.2 má 2 apartmány s kapacitou ubytovania 8 osôb. Na prízemí chaty je menšia vinárnička s vinnou pivnicou. Vstup do ubytovacej časti je cez samostatný vchod.

Chata č.3 s kapacitou ubytovania pre 3 osoby, saunou s vlastným kotlom, sprchy, sociálne zariadenie a relaxačná miestnosť dávajú aj tejto chate výnimočnosť. Koliba s krbom pre cca 30 osôb je celoročne využiteľná.

Vykurovanie celého objektu je cez ústredné kúrenie, zdrojom tepla je kotol na drevené peletky - 50 kW. Teplá voda má vlastný veľkokapacitný (300L) bojler. V prípade potreby je k dispozícii aj pomocný elektrokotol s výkonom 8 - 16 kW. Vstup do objektu je cez elektricky ovládanú bránu. Veľkou výhodu rekreačného objektu je vlastná studňa, vlastná biologická čistička odpadových vôd, elektrická prípojka na pozemku 230/400V = t.j. Mesačné náklady za služby a energie sú 349 999 €. mesačne.

Chaty sú situované v Pieninách, ktoré sa po krôčikoch dostávajú k popredným miestam na Slovensku ako obľúbená dovolenková destinácia. Nie ďaleko je najnovšia miestna atrakcia Chodník korunami stromov v Bachledovej doline, a teda aj samotná Bachledova dolina - Jezersko, ktorá ponúka lyžovanie, snowboarding, bežecké trate (bežkovanie). V blizkom okolí je samozrejme možnosť turistiky krásnou prírodou nielen Pienin- splav Dunajcom, ale aj Belianskych Tatier, Spišskej Magury či Vysokých Tatier, prípadne Červeného Kláštora. Ďalej v blízkosti rekreačného objektu sa nachádzajú aj iné destinácie ako napr. : historické mesto Kežmarok, termálne kúpalisko vo Vrbove (celoročne otvorené), golfové ihrisko 18-jamkové, Aquapark Poprad, Tatranská Lomnica - lanovka na Skalnaté pleso a Lomnický štít, kúpele Vyšné Ružbachy a množstvo iných destinácií kde si doprajete nie len odpočinok ale aj zábavu.

Pokiaľ sa teda chcete každé ráno prebudiť vôňou čerstvého ovzdušia, máte radi prírodu a hľadáte kompletne zariadený domov s možnosťou okamžitého PODNIKANIA v Pieniách, zavolajte mi a príďte sa pozrieť. Teším sa na Vás.

0918368681 alebo na info@topcity.sk.. Cena 349 999 €

Plocha pozemku:
3499 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
604 m2
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: EXKLUZÍVNY, ZABEHNUTÝ, kompletne zariadený multifunkčný rekreačný objekt v PIENINÁCH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.