ID 2028: Luxusná chata - Žilina.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
188 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Žilina
Žilina
pred 375 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 371 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID 2028: Luxusná chata - Žilina.

Nová luxusná chata s pekným výhľadom na okolitú prírodu spĺňa sen aj tých najnáročnejších klientov, ktorí chcú spojiť kvalitu s oddychom pre rodinu a priateľov.

     Na pozemku dominujú tri prvky: samotná chata, altánok a "skalka - žulový kamenný návoz" pod chatou. Chata je postavená (r.2011) na pozemku s rozlohou 2000 m2, ktorý zasahuje aj do lesného porastu. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť s kuchynskou linkou, kuchynským kútom, krbom s teplovzdušnými rozvodmi do ostatných miestností, špajzou a kúpeľňou. Kuchynská linka je na mieru, vybavená sklokeramickou varnou doskou, šporákom, chladničkou s mrazničkou a kamenným barovým stolom. V kúpeľni je hydromasážna rohová vaňa, automatická práčka, umývadlo a WC. Na 1. posch. je spálňa (manželská posteľ, sedacia súprava, stolík, 2 kreslá, krb na bioalkohol a TV), detská izba a kúpeľňa     ( hydromasážny sprchový kút, WC, umývadlo). Obe izby majú francúzske okná. Ďalej sa tu nachádza šatník a hosťovská izba s balkónom. Izby majú alt. vykurovanie teplovzdušným rozvodom z krbu na prízemí. 2. posch. je určené pre návštevy - dve hosťovské izby, toalety a východ do podkrovia - "detský kútik". Stavba je 3 podlažná, zastavaná plocha je 8x7 m, budovaná od základu, má murované základy (44 mm profitehla), konštrukcia je tesaný drevený zrub, strecha je pokrytá škridlou Bramac. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými radiátormi zo samostatnými ovládačmi, zaujímavo ladenými v interiéri (zrkadlový efekt, farebné úpravy), dva satelity a rozvody vo všetkých izbách, bezpečnostné zariadenie napojené na mobilný telefón. Objekt je napojený na elektrickú energie 220/380 V, rozvod vody z vlastnej vŕtanej (37 m hlbokej) studne, odpadové vody sú zvedené do čističky.

     Pozemok je celý oplotený, vybavený kamerovým systémom, napojeným na internet, pohybovými čidlami a vstupnou bránou na elektrické diaľkové ovládanie, upravený, zavlažovaný 5 okruhovým automatickým systémom. Na vybudovanie "skalky" sa použilo 242 ton žulového materiálu a 160 ks zaujímavých drevín. Príjemné posedenie poskytuje záhradný altánok s krbom a miestom pre 20 ľudí, k dispozícii je prípojka vody, drez a chladnička. Pod prístreškom je vybudovaná garáž s pohybovým čidlom a kamerou, napojenou na internet. V prístavbe chaty je praktická kôlňa na drevo a náradie a koterec pre dvoch psíkov. Chata je celoročne prístupná po asfaltovej prístupovej ceste.

Cena: 219.000,- Eur

Plocha pozemku:
2000 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
188 m2
Zastavaná plocha:
56 m2
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Terén:
Rovina až mierny svah
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.