Reality holding+ ponúka Na predaj Žilina Brodno chata - exkluzívne v Rh+

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
55 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 314 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 306 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Ponúkame na predaj krásnu plne zariadenú chatu v meste Žilina, v mestkej časti Brodno. Chata bola postavená v roku 2004 . (Ytong), zateplená z troch strán. Pri chate je krásna veľká terasa o výmere 24 m2. Chata je dvojposchodová s užitkovou plochou 55 m2. Na prvom poschodí je veľká obývacia čast s gaučom, krásnym krbom a elegantou kuchyskou linkou a barovým pultom. Pri kuchyni je vstup do kúpelne, ktorá je spojená s WC ( všetko je pripravené na používanie, je potrebné napojiť kúpeľňu na vodovod). Na druhom podlaží je oddychová čast, v ktorej sú tri postele.Na pozemku je dovedená elektrická energia, voda je riešená zo studne, prípadne dá sa doriešiť napojenie na miestny vodovod. Na pozemku je suché WC. Pozemok je o výmere 680 m2.

Na pozemku je výsadba ovocných kríkov. Chata je ako stvorená na rekreáciu, oddych, pestovanie ovocia, zeleniny. Cena 58 000,00 EUR/celkom. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: D. Ev. číslo: 125993 Kontakt maklér: +421911333412, kontakt pobočka: +421918111232. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Mestká čast Brodno je vzdialená 5 km od centra mesta. Vzdialenosť od chatku k zástavke MHD (č22) je necelých 100m. Mestkej časti je kompletná občianská vybavenosť.

Plocha pozemku:
680 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
55 m2
Zastavaná plocha:
34 m2
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.