Kontaktné údaje

JUDr. Branislav Fázik, Pnorf-real estate

Závalie 11/B

92001 Hlohovec

Meno:
JUDr. Branislav Fázik  
Telefón:
 
Mobil:
0904825980
E-mail:

1-izbový byt byt, Banka

80 000
Plocha:  
29,44 m2

Poschodie:  
2. / 3

Vek stavby:  
< 1 rok
okres Piešťany
Banka
pred 26 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj 1i holobyt s fran. balkónom v novostavbe trojpodlažného bytového domu, v uzatvorenom bytovom komplexe Podhorská, ktorý je citlivo umiestnený v existujúcej zástavbe rodinných domov medzi Váhom a upätím západnej strany Považského Inovca a nachádzajúci sa v tichej lokalite za kostolom na Podhorskej ul. v Banke v bezprostrednom dosahu kúpeľného ostrova, centra Piešťan a okolitej prírody.

V bytovom dome vybavenom smart technológiami a ekologickým nadštandardom sa tiež nachádzajú 3i byty (od 74 m2) a 2i byty (od 55 m2). Byty majú inteligentnú dispozíciu, nepriechodné izby, veľkú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a balkón. Je možné si kúpiť aj vonkajšie alebo garážové státia (12.000,- EUR). Pôdorysy jednotlivých bytov sa nachádzajú vo fotogalérii.

Smart technológie a technické vybavenie bytov a byt. domu: strešné slnečné panely, 2x tepelné čerpadlo voda vzduch, termostaty, predpríprava pre alarm a vonkajšie žalúzie, el. vrátnik, el. nabíjačka pre elektromobily, bezpečnostný systém, optický kábel, a iné.

Byty sa predávajú v štádiu holobyt, s možnosťou ich dokončenia podľa preferencií a finančných možností záujemcu. Začiatok výstavby 03/2022. Ukončenie stavby 09/2024.

Bonusy bývania v projekte PODHORSKÁ: novostavba, energetická trieda A0, tichá lokalita, vidiecke bývanie s mestským servisom, uzatvorený komplex, nízke prevádzkové náklady, komunitné bývanie s limitovaným počtom vlastníkov bytov, smart a ekologické technológie, kvalitné prevedenie a neobmedzené možnosti kultúrneho, športového a oddychového vyžitia (kúpele, golfové ihrisko, Sĺňava, Bezovec, Tematín, veľkomoravské hradisko v Kostolci, Moravany, Striebornica a iné).

P n o r f

r e a l

e s t a t e:

p r o f e s i o n á l n e

p r á v n e

a

r e a l i t n é

s l u ž b y.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. 0904 825 980. AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@hotmail.com

+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.

Vek stavby:
< 1 rok
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 1-izbový byt byt, Banka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.