*VIDEO* VEĽKOMETRÁŽNY BEZBARIEROVÝ 2 IZB BYT 75 m² BANKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

okres Piešťany
Banka
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

*LEN U NÁS*

video: youtube.com/watch?v=u3kXiO6xwUk

189218 - V blízkosti Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany v obci Banka na Podhorskej ulici ponúkame na predaj pekný veľkometrážny 2-izbový byt umiestnený na prízemí tehlového bytového domu, postavenom v roku 1995.

Tento byt s úžitkovou plochou 75 m2 je po kompletnej rekonštrukcii a je ideálnym miestom pre komfortné bývanie. Svojou dispozíciou ponúka priestrannú kuchyňu, chodbu, obývaciu izbu, spálňu, kúpeľňu a samostatné WC. Kuchynská linka je vybavená plynovým šporákom, podlahy v izbách sú plávajúce v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Okná sú plastové. V byte je vynikajúca klíma po celý rok. Vykurovanie bytu a prípravu teplej úžitkovej vody zabezpečuje vlastný závesný plynový kotol umiestnený v chodbe. K bytu patrí aj pivnica na prízemí, umiestnená priamo oproti bytu, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.

Byt sa nachádza vo skvelej lokalite s výborným prístupom k zelene a výhľadu. Okolie je pokojné a susedia prívetiví. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, autobusová zastávka, obchody a centrum, čo zaručuje pohodlné a jednoduché obstarávanie každodenných potrieb.

Pre majiteľa bytu a ich návštevy je k dispozícii dostatok parkovacích miest vo dvore pred obytným domom. Prístup je zabezpečený uzatváracou rampou na mobil, čo zaručuje bezpečnosť a súkromie.

Obytný dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, čo vám poskytne pohodlný a súčasne pokojný životný štýl.

Cena 109 500 €

Nezmeškajte príležitosť a zarezervujte si prehliadku ešte dnes!

Pre viac informácií a termín prehliadky nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0905 436 650 alebo na moravcik@vasereality.sk

Tešíme sa na vás!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: *VIDEO* VEĽKOMETRÁŽNY BEZBARIEROVÝ 2 IZB BYT 75 m² BANKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.