3 izbový byt na Severnej ulici blízko centra, Banská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
3. / 4

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Severná
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V obľúbenej a pokojnej lokalite plnej zelene v Banskej Bystrici na Severnej ulici ponúkame na predaj 3 izbový čiastočne zrekonštruovaný byt typ Bauring ktorý sa nachádza na 3. poschodí bytového domu. Výmera bytu je 69 m2+ priestranná loggia orientovaná na juh. Do centra Banskej Bystrice je pešou prechádzkou cca. 20 minút.

Poprechádzať sa po Vašom novom byte môžete tu:

https://my.matterport.com/show/?m=9bf3ev2tX9V

V byte bola zrealizovaná modernizácia vrátane dispozičných zmien, bola vytvorená špajza prístupná z kuchyne a z veľkej obývacej izby bola oddelená chodbička čím sa stali všetky izby nepriechodnými. Pri rekonštrukcii boli vymenené pôvodné okná za nové plastové, v kúpeľni bol osadený nový sprchový kút ako aj umývadlo, taktiež boli vyhotovené nové keramické obklady a keramické podlahy, vyhotovené boli nové rozvody vody, kanalizačné odpady, rozvod elektrickej energie v kúpeľni, WC a v spálni. Nainštalované boli nové dvere. Vo WC bola osadená nová WC misa a vo vstupnej chodbe a v spálni boli nainštalované vstavané skrine. Taktiež bola novovyhotovená kuchynská linka v ktorej je osadená teplovzdušná rúra, štvorhoráková plynová varna doska nad ktorou je digestor a nerezové umývadlo s pákovou vodovodnou batériou.

Výhodou je aj veľká pivnica (cca.12m2) do ktorej môžete bezpečne odložiť lyže, bicykle, kočík prípadne iné veci a stále v nej ostane ešte dosť miesta.

Bytový dom v ktorom sa predávaný byt nachádza má vymenené rozvody vody, kanalizačné odpady, rozvod elektrickej energie. Štvorposchodový bytový dom je zo všetkých strán zateplený.

Byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite na Severnej ulici ktorá patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v Banskej Bystrici.

V blízkosti sú autobusové zastávky v oboch smeroch, základná škola na Bakossovej ulici ako aj materská škôlka. V blízkosti sú taktiež nákupné možnosti COOP Jednota. Veľkým benefitom je pokojná lokalita v ktorej sa predávaný byt nachádza a bezproblémové napojenie na hlavné cestné ťahy a R1.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku prípadne si kliknite na našu stránku maxiss.sk kde môžete vidieť ďalšie nehnuteľnosti ktoré máme v ponuke.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: 3 izbový byt na Severnej ulici blízko centra, Banská Bystrica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.