V štádiu kompletnej rekonštrukcie podkrovný mezonetový byt v centre Štiavnice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj posledný podkrovný mezonetový byt v štádiu kompletnej rekonštrukcie, ktorý je na katastri označený ako byt, v centre Banskej Štiavnice. Navyše, k bytu bude podiel na záhrade, samozrejme všetko je už zarátané v cene.

Aktuálne prebieha kompletná rekonštrukcia vonkajších a vnútorných priestorov. V cene je zahrnuté dokončenie kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a nové podlahy a stierky v celom byte. Nové interiérové dvere sú taktiež súčasťou rekonštrukcie. V rekonštrukcii je zahrnuté všetko, okrem kuchynskej linky, tú je možné po dohode vybudovať taktiež. Kúrenie je k dispozícii - elektrické podlahové, alebo elektrickými konvektormi. Podlahová plocha bytu je 54,44 m2 + poschodie, v ktorom bude miesto na posteľ a skriňu. Dokončenie a odovzdanie bytu do užívania sa predpokladá v priebehu najbližších mesiacov, kolaudácia v priebehu roka.

Na fotografiách môžete vidieť momentálny stav. Taktiež je k dispozícii aj vizualizácia dvora. Vo dvore bude priestor, napríklad aj na bicykle.

Odporúčam osobnú obhliadku.

Viac informácii rád poskytnem mailom, prípadne telefonicky na čísle 0908 463 243.

Cena za posledný podkrovný byt je 123 000€

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom. Pomôžeme vám s výberom najlepšieho hypotekárneho úveru.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o.

Viac informácií o našich službách nájdete na www.karinpartners.sk/sluzby

V texte nižšie si môžete prečítať niečo o histórii budovy, v ktorej sa byt nachádza.

Hellov dom-dostavníková pošta

Rozľahlý objekt s dvoma nadzemnými podlažiami a suterénom, dom má šesťkrídlový, veľmi zložitý a nepravidelný pôdorys s dvoma uzavretými dvormi. Už v prvej polovici 15. storočia stál na parcele objekt s vlastným opevňovacím múrom. V 15. storočí bol na parcele postavený prízemný, podpivničený dom. Prevratnou bola rozsiahla renesančná prestavba na prelome 16. a 17. storočia v niekoľkých etapách, pri ktorej okrem priestorového zväčšenia, objekt získal výtvarne cenné architektonické detaily kamenných sochársky bohato zdobených portálov, okenných ostení a klenieb. Od 17. storočia bola v objekte dostavníková pošta a zájazdový hostinec pre dostavníky. Pošta tu existovala do roku 1873 t.j. do spustenia prevádzky na úzkokoľajnej železnici.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Mezonet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.