AXIS REAL | 2-i byt, investičná príležitosť pod Michalskou bránou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
2. / 3

Bratislava
Staré Mesto
Baštová
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/IL

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj výnimočný 2-izbový byt s charakterom v úplnom historickom centre pod Michalskou bránou, na ulici Baštová. Nachádza sa na 2. poschodí v 3 poschodovom historickom dome zo 17. storočia (bez výťahu). Byt po čiastočnej rekonštrukcii o celkovej ploche 55,20 m2 (vrátane pivničnej kobky o rozlohe 2 m2) predstavuje výbornú investičnú príležitosť a po modernizácii môže skvelo slúžiť napr. ako Airbnb ubytovanie pre turistov na najlepšej adrese v pešej zóne.

Byt je orientovaný na dve protiľahlé svetové strany, chodba a kuchyňa majú výhľad do dvora, obe izby do ulice Baštová. Z dlhej presvetlenej predsiene (rozloha 8,36 m2) sa vchádza do samostatného WC, samostatnej kúpeľne s vaňou, i do kuchyne s malou špajzou ( rozloha spolu 5,85 m2). Centrum bytu tvorí priestranná obývačka (rozloha 24,30 m2) z ktorej sa dostanete do spálne (rozloha 10 m2).

VÝHODY:

❶ Poloha v úplnom centre mesta na pešej zóne

❷ Investičná príležitosť

❸ Národná kultúrna pamiatka / historický dom

❹ Vnútorný dvor

STAV BYTU:

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, ale zároveň pripravený na modernizáciu. PRE VAŠU LEPŠIU PREDSTAVU SME BYT VIRTUÁLNE ZARIADILI.

Vysoké stropy, drevené (repasované) okná, parkety a iné dobové prvky umocňujú pôvodný historický ráz tohto bytu. Vykurovanie je zabezpečené zánovným plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov. V kuchyni je kuchynská linka s plynovým sporákom a špajza. Internet a KTV je k dispozícii od viacerých operátorov. List vlastníctva je bez tiarch, byt kúpou voľný. Nízke mesačné zálohové platby.

Pivničná kobka je umiestnená vo dvore na prízemí.

Dom pôvodne zo 17. storočia je národnou kultúrnou pamiatkou a ešte aj v súčasnosti si zachováva svoju jedinečnú dobovú atmosféru. Navyše, je naplánovaná obnova spoločných priestorov a dvora.

V nižšie priloženom linku (ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača) je interaktívna 3D prehliadka zariadeného bytu. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.

https://floorplanner.com/360vr/86698611-1684769580

LOKALITA:

Bývanie v tomto byte umožňuje vychutnať si výnimočnú atmosféru pešej zóny v srdci Bratislavy. Aktívne si užívať všetky benefity centra - od kultúrnych pamiatok, divadiel, múzeí, galérií až po skvelé kaviarne a reštaurácie. Toto všetko je tu na dosah, pre Vás alebo Vašich klientov. Ak máte záujem o detailnejšie informácie alebo obhliadku, prosím kontaktujte ma.

/ PREDAJ / 2 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / BAŠTOVÁ ULICA / PIVNICA / VLASTNÝ KOTOL / INVESTIČNÁ

PRÍLEŽITOSŤ / PEŠIA ZÓNA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL | 2-i byt, investičná príležitosť pod Michalskou bránou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.