AXIS REAL | 3-izb.byt, NOVOSTAVBA v CENTRE MESTA, PARKING, KLÍMA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Cintorínska (časť Staré Mesto)
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom s dostupnosťou od 1.MÁJA 2024 VÝNIMOČNÚ nehnuteľnosť, PEKNÝ A TICHÝ 3-izbový byt s BALKÓNOM a KLIMATIZÁCIOU v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Cintorínska. Celková plocha bytu je 78 m2 (byt 68 m2 + VEĽKÝ BALKÓN prístupný z izby a obývacej izby 10 m2). K dispozícii je PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽI suteréne bytového domu. Byt sa nachádza sa na 1. poschodí v 5-poschodovej NOVOSTAVBE DEL MEDIO.

Tento VÝNIMOČNÝ BYT je výborne dispozične riešený. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou, ktorá je opticky oddelená jedálenským stolom, 2 SAMOSTANÉ IZBY, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta s umývadlom a vstupná chodba. Byt je orientovaný na dve svetové strany. Obývačka a balkón na juh, s nádherným výhľadom do tichého zeleného vnútrobloku a izby na východ.

Výhody:

❶ SVETLÝ byt s veľkým balkónom orientovaný do TICHÉHO DVORA:

Byt je ideálne orientovaný do tichého vnútrobloku, ponúkajúc príjemný únik od mestského zhonu. Veľký balkón Vám umožní oddýchnuť si na čerstvom vzduchu a užívať si pokojné chvíle.

❷ NOVOSTAVBA situovaná v CENTRE MESTA

❸ KLIMATIZÁCIA sa postará o Vaše pohodlie počas najteplejších dní.

❹ Vlastné parkovacie miesto v podzemnej garáži v cene:

Súčasťou prenájmu je aj vlastné parkovacie miesto v podzemnej garáži, čím sa eliminuje starosť o platené parkovanie v rušných uličkách a ďalšie výdaje spojené s parkovaním v centre mesta.

❺ Kompletná nadštandardná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti:

Nachádza sa v novom a modernom komplexe DEL MEDIO, situovanom v samom centre mesta, čo znamená ľahký prístup k obľúbeným miestam, reštauráciám a kultúrnym atrakciám.

STAV BYTU:

Svetlý a priestranný interiér je ešte umocnený vynikajúcim výhľadom z južne orientovaného balkóna. Byt je čerstvo vymaľovaný a vybavený oknami s externými žalúziami, dlažbou v kúpeľni a WC, vinylovou podlahu v izbách. Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere. Byt sa prenajíma ZARIADENÝ nábytkom a všetkými potrebnými elektrospotrebičmi. Kuchyňa je vybavená sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, komínovým digestorom so spätnou klapkou. V obývačke je k dispozícii KLIMATIZÁCIA (kt bude inštalovaná v priebehu mesica Máj) Smart TV, sedacia súprava, obývačkový nábytok, konferenčný stolík, stolovanie pre 4 osoby. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a veľkou štaníkovou skriňou, ďalšia izba je nezariadená vhodná ako pracovňa. Byt je VOĽNÝ od najskôr od 1.5.2024.

Tento jedinečný byt je ideálny pre pracujúcich, ktorí ocenia kvalitu, štýl a pohodlie života v centre mesta. Bezdetní nefajčiari bez domácich zvierat sú vítaní.

PLATBY:

Cena nájmu je 990,- EUR + náklady na energie vo výške 400,- EUR + 110,- EUR PARKOVACIE STÁTIE V PODZEMNEJ GARÁŽI (je podmienkou nájmu).

V cene nájmu je optický internet od UPC. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 1.500,- EUR, depozit vo výške 1.500,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 750,- EUR.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA v lokalite s KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU. Najbližšie potraviny TERNO sú od domu len 60 metrov. Neďaleko sa nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA a DM drogérie. Hneď vedľa sú tiež potraviny LIDL a YEME. Obľúbené novootvorené obchodné centrum NIVY je vzdialené iba 9 min. chôdze. Do obchodného centra EUROVEA alebo do HISTORICKEJ PEŠEJ ZÓNY cesta trvá 8 min. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú parky na JAKUBOVOM NÁMESTÍ a DUNAJSKEJ ULICI, v ktorom je známy MEŠTIANSKY PIVOVAR. Hneď vedľa neho je pre milovníkov športu FITNESS so squashovými dvorcami a lezeckou stenou. Blízko je MEDICKÁ ZÁHRADA, ktorá ponúka vynikajúcu možnosť oddychu a relaxu.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

/ 3 - IZBOVÝ BYT / CENTRUM MESTA / BRATISLAVA / STARÉ MESTO / BALKÓN / TERASA / KLIMATIZÁCIA / CINTORÍNSKA / PARKOVANIE / GARÁŽ / NOVOSTABA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | 3-izb.byt, NOVOSTAVBA v CENTRE MESTA, PARKING, KLÍMA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.