AXIS REAL | Krásny 3-izb.byt, 2x GARÁŽ, LODŽIA, BA I. Sklenárska ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Sklenárska
pred 16 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/CP

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na dlhodobý prenájom krásny NADŠTANDARDNÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt s 2 GARÁŽOVÝMI STÁTIAMI na ulici Sklenárska v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto. Byt je kompletne zariadený a výnimočne veľkorysý s celkovou rozlohou 103,79 m2 (byt 97,79 m2, LODŽIA 6 m2), ktorá zahŕňa 2 nepriechodné spálne (jedna s vlastnou kúpeľňou s vaňou, sprchovacím kútom, bidetom a toaletou), obývaciu izbu spojenú s jedálňou a nadštandardnou kuchyňou, druhú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou, vstupnú chodbu s 3 vstavanými šatníkovými skriňami a lodžiu, kde si môžete vychutnať kávu alebo večeru s krásnym výhľadom na mesto. Byt sa nachádza na druhom poschodí v modernom štvorposchodovom bytovom dome s výťahom a orientovaný je na juhozápad, takže si môžete po celý deň užívať prirodzené svetlo.

Okrem toho k bytu prislúchajú 2 garážové státia v uzavretej GARÁŽI s bránou na diaľkové ovládanie pod bytovým domom.

Výhody:

❶ Nadštandardne zariadený byt, ktorý vás prekvapí svojou eleganciou a vkusom.

❷ Užite si slnečné chvíle na vašej vlastnej lodžii s plochou 6 m2. Toto príjemné vonkajšie priestranstvo vám poskytne útočisko na relaxáciu a obľúbené chvíle s rodinou a priateľmi.

❸ K bytu prináležia 2 garážové státia, ktoré vám zabezpečia bezstarostné parkovanie.

❹ S veľkorysou rozlohou 103,79 m2 budete mať dostatok priestoru na uspokojenie všetkých vašich potrieb. Každá miestnosť je premyslene navrhnutá tak, aby poskytovala maximálny komfort a pohodlie pre vás a vašu rodinu.

❺ Už nikdy sa neobávajte horúcich letných dní! V tomto byte je nainštalovaná klimatizácia, ktorá vám poskytne ideálnu teplotu v každom ročnom období. Užívajte si chladné a osviežujúce prostredie aj počas najteplejších dní.

❻ Užite si výhodu 2 kúpeľní, ktoré zabezpečia pohodlné a bezproblémové ranné či večerné rutiny pre vás a vašu rodinu. Toto nadštandardné vybavenie prinesie pohodlie a súkromie do vášho každodenného života.

STAV BYTU:

Byt sa nachádza v NOVOSTAVBE a bol v roku 2019 zrekonštruovaný (nové sú drevené podlahy, plynový kotol, vstavané skrine). V byte sú bezpečnostné vchodové dvere, domáci vrátnik, kvalitné plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, drevené interiérové dvere a zárubne, má SAMOSTATNÉ VYKUROVANIE (v kúpeľniach a kuchyni je podlahové kúrenie, v ostatných miestnostiach bytu sú radiátory) a ohrev vody a KLIMATIZÁCIU. Byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ NÁBYTKOM (kožená sedacia súprava, jedálenský stôl so stoličkami, postele, vstavaná skriňa v spálni a v chodbe, televízor,…), kuchyňa je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, sklo keramická varná doska, elektrická rúra, chladnička).

PLATBY:

Nájomné aj so zálohovými platbami za energie je 1300,- eur + 200,- eur 2 parkovacie miesta v garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 750,- eur.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v tichej slepej ulici vo vyhľadávanej lokalite blízko Horského parku s dobrou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta aj do prírody. Blízko sú potraviny KRAJ a YEME, reštaurácie, kaviarne, zastávka MHD (Šafranová 350 m, Slov. nár. archív 300 m), Horský park. V širšom okolí sa nachádzajú Fakulty UK v Mlynskej doline, Vysoká Škola Výtvarných Umení, Patrónka. Do centra mesta sa dostanete jednoducho a rýchlo autom, ale aj bicyklom. Ideálna poloha bytového domu zabezpečuje bezprostredný KONTAKT S PRÍRODOU a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes. Náš maklér je pripravený vám pomôcť pri prenájme tohto krásneho bytu v Bratislave I. Staré Mesto.

/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / NOVOSTAVBA / SKLENÁRSKA ULICA / LODŽIA / PARKOVACIE MIESTO / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / VLASTNÝ KOTOL /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL | Krásny 3-izb.byt, 2x GARÁŽ, LODŽIA, BA I. Sklenárska ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.