AXIS REAL | Krásny 3-izbový byt v SKY PARK III, BA I. Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
12. / 30

Bratislava
Staré Mesto
Továrenská
pred 22 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QB

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom ÚPLNE NOVÝ 3-IZBOVÝ BYT s LODŽIOU a PIVNICOU v novostavbe SKY PARK (VEŽA III) v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Továrenská. Tento NADŠTANDARDNÝ a KOMPLETNE ZARIADENÝ byt je umiestnený v tretej veži, má celkovú podlahovú plochu 100 m2 (byt 90 m2, lodžia 8 m2 a pivnica 2 m2) a nachádza sa na 12. poschodí v 30-poschodovom dome so štyrmi rýchlovýťahmi. Výborne orientovaný na západ s NAJKRAJŠÍM VÝHĽADOM na Staré Mesto a BRATISLAVSKÝ HRAD. Byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby spojenou s jedálenskou časťou a kuchyňou, dvoch samostatných nepriechodných spálni, šatníka, priestrannej kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, samostatnej toalety s umývadlom, veľkej LODŽIE (8 m2) s VÝHĽADOM NA BRATISLAVSKÝ HRAD, Most SNP a Staré mesto a praktickej PIVNICE (2 m2). K dispozícii sú DVE VYHRADENÉ PARKOVACIE MIESTA v monitorovanej PODZEMNEJ GARÁŽI. Na prízemí sa nachádza recepcia s 24 hodinovou službou.

STAV BYTU:

Byt je veľmi citlivo a vkusne navrhnutý a zariadený ARCHITEKTOM, je KOMPLETNE ZARIADENÝ a NADŠTANDARDNE vybavený: kompletný nábytok, vstavané spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, práčka s integrovanou sušičkou. CENTRÁLNA KLIMATIZÁCIA so vzduchotechnikou v celom byte. Kompletné nadštandardné vybavenie pre Váš MAXIMÁLNY KOMFORT.

PLATBY:

Cena prenájmu je 1.200,- EUR + 300,- EUR energie. K bytu si je možné prenajať dve parkovacie miesta v podzemnej garáži v cene 100,- EUR/jedno parkovacie miesto. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac a kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).

PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE.

LOKALITA:

Byt sa nachádza na NAJLEPŠEJ a NAJPRESTÍŽNEJŠEJ adrese v novostavbe SKY PARK vo vyhľadávanej lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Továrenská s fantastickou dostupnosťou do historickej časti mesta aj na všetky smery. Rezidenčný projekt SKY PARK prináša svetovú architektúru od svetoznámej architektky ZAHA HADID a dizajnové bývanie v úplne novej časti bratislavského centra, ktoré uspokojí aj tých najnáročnejších klientov.

K dispozícii je recepcia s 24h prevádzkou a strážnou službou, dychberúca PANORAMATICKÁ VYHLIADKOVÁ TERASA na najvyššom podlaží len pre obyvateľov domu na celé mesto Bratislava, udržiavané parky a oddychové zóny okolo domu, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, potraviny, vinotéka, malé prevádzky priamo pod domom a kompletná občianska vybavenosť v blízkom nákupnom centre EUROVEA na nábreží Dunaja. V tesnej blízkosti sa nachádza aj Slovenské Národné Divadlo, 5-hviezdičkový hotel Sheraton a historické centrum mesta Bratislava.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť prenajať si tento krásny nadštandardný a zariadený byt už dnes. Kontaktujte realitnú kanceláriu AXIS REAL a zarezervujte si prehliadku tohto bytu!

/ 3-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / NOVOSTAVBA / SKY PARK / TOVÁRENSKÁ / ZAHA HADID / LODŽIA / KLIMATIZÁCIA / 2 X PODZEMNÁ GARÁŽ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno

Na mape: AXIS REAL | Krásny 3-izbový byt v SKY PARK III, BA I. Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.