AXIS REAL | Novosvetská: Veľký 3i byt, 2 kúpeľne-garáž-terasa-šatník

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
138 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Staré Mesto
Novosvetská
pred 43 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/HP

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený veľký 3-izbový byt v Starom Meste, BA I. na ulici Novosvetská. Dostupný od 16.06.2023.

Tento slnečný byt je nadštandardne veľký, celková výmera je 145m2, z toho terasa má cca 7m2. Mesačné nájomné je 1.290,- EUR plus záloha za energie od 190,- EUR (podľa počtu osôb). Nachádza sa na 2. poschodí celkovo zo 4 poschodí v tehlovom bytovom dome s VÝŤAHOM.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, do ktorej ústia všetky miestnosti. Ďalej z kuchyne so samostatnou špajzou, dvoch kúpeľní a 3 samostatných nepriechodných izieb. Priestranná obývacia izba s jedálenským kútom je orientovaná na juh.

Spálňa je orientovaná na severovýchod, do tichej ulice a má dostatok úložného priestoru (walk-in šatník). Tretia (detská) izba so vstupom na TERASU a s výhľadom na Bratislavský hrad je orientovaná na juh.

Veľká kúpeľňa má vaňu, ako aj sprchovací kút, WC a bidet. Menšia kúpeľňa má sprchovací kút, WC a je v nej umiestnená aj práčka. Byt sa prenajíma s jedným garážovým státím v garáži priamo pod domom. V prípade potreby je možný prenájom aj druhej garáže a/alebo pivnice (za príplatok).

VÝHODY:

❶ Vynikajúca poloha neďaleko historického centra mesta

❷ Parkovanie v podzemnej garáži v cene

❸ Výborne riešený pôdorys / nepriechodné izby

❹ Terasa s výhľadom

❺ Priestranný byt / 2 kúpeľne / walk-in šatník

STAV BYTU:

Tento moderný byt sa nachádza v tehlovom dome postavenom v roku 2000, má plastové okná, drevené parkety, kvalitnú sanitu. Vykurovanie podlahovým kúrením plynovým kotlom. Vybavenie bytu spotrebičmi: práčka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sporák, elektrická rúra, mikrovlnka, TV. Vo vstupnej chodbe sú veľké šatníkové skrine s posuvnými dverami ROLLDOOR. Vonkajšie žalúzie, bezpečnostné dvere. Pôdorys je výborne riešený, všetky izby sú NEPRIECHODNÉ. Dom je zateplený.

PLATBY:

PROVÍZIU NEPLATÍTE. Mesačné nájomné je 1.290,- EUR plus energie od 190,- EUR mesačne (podľa počtu osôb). V cene je aj parkovanie pre 1 motorové vozidlo. Pri podpise zmluvy sa platí prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške mesačného nájmu s energiami. Kaucia bude vrátená po skončení nájmu. K dispozícii ihneď od 16.06. 2023 pre maximálne 4 osoby.

LOKALITA:

Prestížna lokalita v Starom Meste, v blízkosti architektonického klenotu ulice Palisády. Do historického centra mesta len 12 minút pešo, napriek tomu tichá lokalita vo vilovej štvrti. V blízkosti sú zastávky MHD, ako aj kaviarne, reštaurácie, hotely a obchody. V okolí sa nachádzajú aj medicínske centrum, jasle, školy a škôlky.

Ak máte záujem o obhliadku alebo detailnejšie informácie, neváhajte ma kontaktovať.

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / NOVOSVETSKÁ / VÝŤAH / TERASA / PARKOVANIE / PARKING / CENTRUM/ PRESTÍŽNA LOKALITA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis Real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
2

Na mape: AXIS REAL | Novosvetská: Veľký 3i byt, 2 kúpeľne-garáž-terasa-šatník

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.