Kontaktné údaje

AC Company, s.r.o.

Solivarská 123/3

82103 Bratislava

Meno:
  Dipl.Ing. Eva Fraňová
Telefón:
0904 525 666
E-mail:
ID ponuky:
167

BA Na Štyridsiatku - luxusný 6-izbový byt 316,49 m2 (2x terasa).

2 019 850
Plocha:  
316 m2

Bratislava
Staré Mesto
Na Štyridsiatku
pred 153 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Charakteristika bytu:

Ponúkame Vám na predaj moderný, slnečný, celkovo veľmi pekný 6-izbový byt, ul. Na Štyridsiatku, Bratislava-Staré Mesto. K bytu prináležia dve terasy s krásnymi výhľadmi do okolia. K bytu patria tiež garážové státia a pivničná kobka. Plocha: byt 212,95 m2 a terasy majú rozlohu 103,54 m2, celkom 316,49 m2. Byt má dve kuchyne, momentálne je rozdelený na dva samostatné byty. Môže byť teda využívaný, ako dvojgeneračný alebo v prípade zrušenia jednej kuchyne získate ďalšiu izbu (napr. domáca pracovňa). V súčasnom stave je možné jeden byt využívať na vlastné bývanie a druhý na prenájom. Spojenie do jedného bytu si vyžaduje menšiu stavebnú úpravu, ktorá ale stojí za to (úpravou získate novú predsieň). Dispozícia 1.bytu: otvorený koncept obývačky s kuchyňou, 2 izby, kúpeľňa, toaleta, sklad/šatník a terasa. Dispozícia 2.bytu: obývačka s voľným prechodom do kuchyne, 2 izby, kúpeľňa, toaleta a terasa. Pôdorysy a rezy v PDF pošleme na vyžiadanie.

Štandardy bytu:

Zavedený inteligentný systém ovládania bytu, celkovo vysoký štandard materiálov. Podlahy: plávajúce drevené + dlažby. Steny: stierky + dlažby. Okná: hliníkové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mraznička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, TV, internet, klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom. Moderné zariadenie bytu, ktoré je k dispozícii, je možné v prípade záujmu si ponechať.

Charakteristika objektu:

Byt sa nachádza v modernej luxusnej vile s výťahom. Vila má 5.podlaží, z toho dve čiastočne zapustené v teréne (svahovitý terén). Celkom 5 bytov. Na spodnom podlaží je situovaný 3-izb. byt s predzáhradkou a garážové státia. Na 2.podlaží sa nachádza 4-izb. byt a pivničné kobky. Na 3.podlaží sú dva 3-izb. byty bezproblémovo spojiteľné do jedného 6-izb. bytu a na 4. a 5.podlaží je 7-izb. mezonet. Všetky byty majú nádherné výhľady do okolitej krajiny a tiež na naj dominantu Bratislavy, a to Bratislavský hrad.

Lokalita:

Vila je situovaná v tichom prostredí lukratívnej časti Bratislavy, v bezprostrednej blízkosti Slavína a Horského parku. Prestížna TOP adresa, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších.

Celková cena bytu – neplatíte províziu pre RK – v cene právny servis:

• Cena bytu: 2 019 850 €.

• Cena garážových státí: v rámci kúpnej ceny bytu.

• Cena pivničnej kobky: v rámci kúpnej ceny bytu.

• Zariadenie bytu: v rámci kúpnej ceny bytu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: BA Na Štyridsiatku - luxusný 6-izbový byt 316,49 m2 (2x terasa).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.