LEXXUS | PREDAJ Jedinečný mezonet s terasou v centre Starého Mesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m2

Poschodie:  
5. / 5

Bratislava
Staré Mesto
Živnostenská
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka jedinečný 5 izbový mezonet v nadstavbe na unikátnom Živnostnenskom dome z r. 1930, ktorý ešte aj dnes patrí k najpozoruhodnejším dielam funkcionalistickej architektúry na Slovensku. Budova Živnostenského domu patrila v čase svojho vzniku k najkrajším moderným mestským palácom, ktorého súčasťou bol aj "kultúrny stánok" dnes známy ako divadlo Nová scéna.

Tento nadčasový dvojpodlažný byt vznikol nadstavbou z roku 1999 na streche bytového domu so zohľadnením prvkov architektúry a zachovaním atmosféry urbanizácie danej zóny s dávkou moderny, ktorá dodnes ponúka "urban style" bývania v centre Starého Mesta. Nadštandardným a dômyselným presklením prevažne veľkoformátovými oknami dostáva nádherné presvetlenie do celého interiéru a v kombinácii s vysokými stropmi v časti bytu galériovými otvorenými priestormi pôsobí ako rodinný dom.

Dispozíciu spodného podlažia bytu tvorí vstupná hala so šatníkom a hosťovskou toaletou, veľkorysá priestranná obývacia izba s jedálňou, kuchynskou linkou s komorou a vstupom na pozdĺžnu terasu ponad Živnostenskú ulicu z časti hliníkovými a z časti plastovými oknami. Horné poschodie otvára krásny galériový priestor dennej izby ako alternatívnej "obývačky" s výstupom na strešnú terasu, pracovňa, 2 destské izby s kúpeľňou a hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou.

Interiér ponúka dostatočné množstvo odkladacieho priestoru, všade sú kvalitné drevené parkety s podlahovým kúrením, vykurovanie je plynovým kotlom a spoločný priestor je klimatizovaný. TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS | PREDAJ Jedinečný mezonet s terasou v centre Starého Mesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.