Na prenájom: Novozrekonštruovaná garsónka v centre Bratislavy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
20 m2

Bratislava
Staré Mesto
Moskovská
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom bytové bunky typu garsónka v novozrekonštruovanom a zateplenom objekte ubytovacieho zariadenia V Bratislave Starom meste na Moskovkej ulici. Každá bytová bunka má vlastnú kúpeľňu s umývadlom, WC a sprchovým kútom, manželskú posteľ alebo dve samostatné lôžka. Izba je vybavená ako vidno na foto. Každá má vlastný kuchynský kút so spotrebičmi a chladničkou. Parkovanie neposkytujeme. Ideálne aj pre študentov. Cena je vrátane energií a WIFI internetu.

Ponúkame na dlhodobý prenájom, minimálne pol roka, vtedy sa platí pri podpise zmuvy prvý nájom, depozit vo výške 400,- € a provízia vo výške 1/2 nájmu. Ak je nájom dojednaný na aspoň 1 rok, vtedy províziu pre RK klient nepatí. V tomto prípade platí pri podpise zmluvy prvý nájom a depozit vo výške 400,- €.

Objekt bol pred rokom novozrekonštruovaný, všetko zariadenie je nové, nové postele, matrace aj zariadenie. Dobrá dostupnosť, výhodou je bezprostredná blízkosť centra, blízkosť Medickej záhrady. Nachádza sa v tichej ulici mimo hlavného ťahu, objekt poskytuje tiché a kľudné bývanie. Fajčenie je na byte prísne zakázane, fajčiť je možné len na vyhradených miestach.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Na prenájom: Novozrekonštruovaná garsónka v centre Bratislavy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.