Nezariadený 4-izbový byt s terasou v Diplomat Parku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
170 m2

Bratislava
Staré Mesto
Mudroňova
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 34 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 4-izbový byt s terasou sa nachádza v rezidenčnom komplexe Diplomat Park s modernou elegantnou architektúrou. Komplex je situovaný v najkrajšej časti Starého Mesta s výhľadom na hrad.

DISPOZÍCIA

Byt pozostáva z veľkej vstupnej haly s úložným priestorom a samostatným WC, ktorá byt rozdeľuje na dennú a nočnú časť. Dennú časť tvorí veľkorysý otvorený priestor pozostávajúci z kuchyne so špajzou, obývacej izby s krbom a otvoreného salóniku, príp. pracovne. Veľkoformátové posuvné zasklenie prepája obývaciu izbu s terasou s rozlohou 24 m2. Nočnú časť bytu tvoria 3 spálne, 2 kúpeľne, samostatné WC a otvorený šatník. Jedna kúpeľňa je prístupná zo šatníka, druhá z hlavnej spálne.

VYBAVENIE

Súčasťou vybavenia sú zabudované kuchynské spotrebiče, klimatizácia, drevené parkety, vstavané šatníky, video-vrátnik, nezávislé plynové kúrenie.

LOKALITA

Poloha návršia nad vodným tokom, kde sídli rezidenčný komplex Diplomat Park patrí k najexkluzívnejším v Bratislave. Komplex ponúka panoramatické výhľady na hrad, mesto, rieku Dunaj či malebné slovensko-rakúske pohraničie. Pešia dostupnosť do Starého mesta ponúka nepreberné možnosti spoločenského a kultúrneho vyžitia, v pešom dosahu od rezidencie je mnoho kvalitných reštaurácií a štýlových kaviarničiek, divadlá, galérie a ďalšie dejiská kultúrnych a spoločenských akcií. Lokalita ponúka aj kompletné športové vyžitie – ideálne bežecké trasy, kryté aj open-air športoviská, najmodernejšie fitness centrá aj relax v SPA centrách neďalekých hotelov.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Cena nájmu nezahŕňa poplatok za energie vo výške 600 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži objektu prístupné výťahom za poplatok 150 EUR/mesiac a pivnica.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Pôvodné
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nezariadený 4-izbový byt s terasou v Diplomat Parku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.