2-izb. byt s parkovacím státím v novostavbe na ul. Štefana Králika

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
6. / 7

Bratislava
Devínska Nová Ves
Š.Králika
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. byt s parkovacím státím v novostavbe na ul. Štefana Králika v Devínskej Novej Vsi. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 51,57m2 + 3,8m2 balkón, umiestnený na 6. poschodí v 7-poschodovej 12 ročnej novostavbe s osobným a nákladným výťahom. Byt má balkón a prináleží k nemu vlastné parkovacie miesto. Byt je orientovaný na juhozápadnú stranu s čiastočným výhľadom na Devínsku Kobylu. Bytovka je veľmi dobre zateplená.

Byt pozostáva z chodby so vstupmi do kúpeľne s toaletou a do priestranného šatníka. Dominantu bytu tvorí priestranná obývacia izba s kuchynským kútom presvetlená francúzskymi balkónovými oknami (25,85 m2). Z obývacej izby je vstup do spálne so vstavanou skriňou a na balkón.

Byt sa predáva vo vyhotovení štandard, t.j. laminátové podlahy, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná, stierky, obklady a dlažba v kúpeľni a toalete, rohová vaňa so sprchovým kútom, umývadlo aj so skrinkou. Prevádzkové náklady pre 2 osoby sú cca. 120 EUR mesačne.

Za niekoľko minút sa môžete dostať peši do lesa a krásnej prírodnej rezervácie Sandberg, alebo cyklomostom Slobody cez rieku Moravu do Rakúska. V bezprostrednom okolí nájdete potraviny Lidl, Kraj, obchodné centrum Glavica, škôlky, školy, reštaurácie, podniky, banku. V blízkosti sa nachádza aj futbalový štadión, bežecká dráha, či športové ihrisko. Zastávka MHD je vzdialená asi 100 m. Nákupné centrum Bory Mall je 5 minút autom.

V cene bytu je vlastné parkovacie miesto v blízkosti bytového domu.

Cena: 219.000 EUR

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 2-izb. byt s parkovacím státím v novostavbe na ul. Štefana Králika

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.