Znížená cena Dvojizbový byt v Devínskej Novej Vsi.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
1. / 4

Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový klimatizovaný byt v Bratislave, Devínskej Novej Vsi. Byt s výmerou 63m2 sa nachádza na 1.poschodí zo štyroch v bytovom dome s výťahom. Zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou je vstup do priestrannej kúpeľne so sociálnym zariadením. Kúpeľňa je vybavená skrinkami na mieru. Z chodby je vstup do obývacej izby s loggiou v otvorenom koncepte spojenej s kompletne vybavenou kuchyňou s vyvýšenou pracovnou doskou a so vstavanými spotrebičmi - varnou doskou, umývačkou riadu, elektrickou rúrou a mikrovlnou rúrou. Vstup do spálne so vstavanou skriňou je z obývacej izby. K bytu patrí komora, ktorá sa nachádza na chodbe v blízkosti bytu. Bytový dom bol postavený v roku 2015. Mesačné nájomné je 80 €  náklady na elektrickú sú približne 50€ mesačne.

Cena bytu 208 200€

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421907858443 alebo na e-maile: zdenajanosova@maxareality.sk. ID ponuky: 24813

Cena zahŕňa finančné poradenstvo, poistenie, kompletný právny servis, katastrálny servis ako aj prepis energii a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

MAXA reality, s.r.o., Námestie Matice slovenskej č. 6, 965 01 Žiar nad Hronom

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.