Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Mgr. Slavomír Kollár
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53402

TUreality ponúka pekný a priestranný 3i byt v DNV, ul.M.Marečka, 72m2.

198 300
Plocha:  
72 m2

Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 16 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj pekný a priestranný 3i byt na ulici M.Marečka v Devínskej Novej Vsi. Byt má výmeru 68,3 m2 + 3,5 m2 lodžia a nachádza sa na 4.poschodí v 8.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na J a S a prislúcha k nemu pivnica na prízemí BD.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a presklenej lodžie. Byt prešiel rozsiahlou postupnou rekonštrukciou podľa zásad feng šuej - vstupné dvere na východe bytu vedú do haly v jeho strede odtiaľ do veľkej obývačky na juhu so vstupom ďalej do kuchyne, dve izby sú na severe s oknami do tichého zeleného dvora, kúpeľňa murovaná a zväčšená o priestor celého WC, rohová vaňa so schodíkmi v rohu a svetelnou liečebnou terapiou, podobne aj po obvode kúpeľne vrátane sadrokartónového podhľadu a v ňom bodového osvetlenia, WC je vstavané do pôvodne prechodnej a teraz zastavanej chodby medzi kuchyňou a izbou oproti, tak z nej nepočuť do izby hluk z kuchyne, kuchyňa je v drevenom rustikálnejšom štýle farby čerešne so zavesenými trámami pod stropom s bodovým osvetlením, otvorený výhľad cez zasklenú loggiu a aj z obývačky vidieť na zelený kopec Kobyly a Sandberg, v zime vidieť západ slnka padajúci za Alpy.

Bytový dom je zateplený s novou strechou, novým výťahom, s vymenenými stúpačkami a nachádza sa v pokojnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – OD Kraj priamo pred domom, obchodné centrum Glavica, Tesco, Lidl, 2x ZŠ, 2x MŠ, pošta, kaviarne, reštaurácie – všetko do 5 minút pešo. Bohaté možnosti na voľnočasové aktivity, turistické chodníky, cyklotrasy, lesy Devínskej kobyly, Sandberg a samozrejme množstvo detských ihrísk. Bezproblémové parkovanie vďaka trom veľkým parkovacím plochám pri dome. MHD zastávka 2 min od domu.

Cena nehnuteľností je 198.300,-Eur vrátane sprostredkovateľskej provízie RK.

Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: kollar@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.