1-izb. byt Bagarova ul. - Dúbravka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
41 m2

Poschodie:  
2. / 4

Bratislava
Dúbravka
Bagarova
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

GRAFT ponúka 1-izb. byt Bagarova ul. - Dúbravka v OV, 40 m2, 2/4 loggia, pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte bola zmenou dispozície dosiahnutá väčšia úžitková plocha kuchyne.

Byt disponuje výmerou podlahovej plochy 40,62 m2 + 6m2 loggia (z polovice loggie je dnes kuchyňa). K bytu prislúcha komora na poschodí (3m2) a pivničná kobka (cca 1,44 m2).

Bytový dom má zrekonštruovanú vonkajšiu fasádu so zateplením a balkónmi, nadstavbu s novou strechou, menené boli vchodové dvere i stupačky. V prípravách je modernizácia interiéru či chodníkov. Mesačné náklady na byt pre 2 osoby sú cca 120€.

Do domu je privedený optický internet a TV od UPC, Orange a Telekom.

Z predsiene je vchod na samostatné WC a do samostatnej kúpeľne s vaňou, ktorá disponuje odvetrávaním aj v podobe okna. Ďalej sa dostaneme do väčšej obytnej izby, kde sa nachádza nábytok robený na mieru (šatníková skriňa s posteľou ostávajú súčasťou predaja). Zvyšok miestnosti je koncipovaný ako obývacia miestnosť. Priestor je rozdelený na dennú a nočnú časť. Z obývacieho priestoru sa dostaneme na loggiu a do kuchyne. Priestor kuchyne bol zväčšený a to dispozičnou úpravou – polovica 6m dlhej loggie bola premenená na kuchynský pracovný kút. Touto úpravou bolo možné spraviť v kuchyni plnohodnotné jedálenské sedenie a zväčšiť si pracovný priestor. Súčasťou kuchyne je sporák, chladnička, mikrovlnná rúra a všetok nábytok.

Byt je svetlý, orientácia bytu je na severo-východ.

Obľúbená rezidenčná lokalita Dúbravka poskytuje všetku občiansku vybavenosť i priestor pre športové aktivity.

Pri bytovom dome sa nachádza park s exteriérovým work-out ihriskom, či detské ihrisko. V pešej dostupnosti sa nachádza Dom služieb M. Sch. Trnavského, so zastávkou MHD, supermarketom, poštou, bankou, posilňovňou, a ďalšími prevádzkami vrátane reštaurácií. Hneď vedľa obchodného domu sa nachádza zdravotné stredisko.

Kúpalisko Rosnička je vzdialené 15 min chôdze. V centre ste MHD do 30 minút.

.V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach: 0903/210 582, 0904/898 328, 0911/937 698, 0902/896 789. K cene sa pripočítava provízia RK 2.000 €

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: 1-izb. byt Bagarova ul. - Dúbravka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.