V novšej stavbe na Agátovej ulici priestranný 3 izbový byt s dvomi balkónmi, murovanou pivnicou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Dúbravka
Agátová
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s dvomi balkónmi v blízkosti lesa v časti Bratislava Dúbravka. Byt je v OV, plocha je 90 m2 vrátane obidvoch balkónov. Východ z každej izby je na balkón. Byt má veľmi dobrú dispozíciu, 2 x samostatná spálňa s východom na veľký balkón, samostatná kúpeľňa a samostatné Wc, obývacia izba je priestranná a spojená s kuchyňou. K bytu prináleží aj murovaná pivnica, možnosť dokúpiť parkovacie miesto hneď pred vchodom. K bytu je aj príslušný podiel pozemku pod bytovým domom.

Náklady na mesiac: správca – 170 €/ 2 osoby, + elektrina, plyn, TV. Byt je možné financovať aj prostredníctvom Hú a je kúpou voľný. K cene bude pripočítaný poplatok realitnej kancelárii vo výške 1,5 % z konečnej kúpnej ceny (kompletný právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnostu, poradenstvo a hypotékarny špecialista).

V blízkosti sa nachádza dopravný uzol, zastávka Pri kríži čo zaručuje výbornú dostupnosť do centra aj do ďalších častí mesta. Parkovanie je možné v priľahlých uliciach. V blízkosti je nákupné centrum DUBRAWA s OD Tesco.

Dúbravka patrí medzi najzelenšiu Bratislavskú mestskú časť, kde je po ruke všetko dôležité – školy a školské a predškolské zariadenia, športoviská, obchody, banky, pošta, ale aj rad príležitostí na kvalitné kultúrne vyžitie alebo na aktívny pobyt v prírode, úpätie Malých Karpát - blízko do lesa a prírody, kúpalisko Rosnička, fitness centrum, v pešej dostupnosti reštaurácie a skvelé nákupné možnosti - Lidl, OC Saratov, Billa, banky, lekáreň, drogéria, vinotéka, zmrzlináreň a gazdovský trh hneď pri dome, turistika v blízkom okolí, plávanie – plaváreň Iuventa s veľkým plaveckým bazénom a saunou, ľadový hokej a korčuľovanie v zimnom štadióne Dúbravka, štúdio jógy....kvalitná cestná infraštruktúra, rýchle napojenie na diaľnicu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: V novšej stavbe na Agátovej ulici priestranný 3 izbový byt s dvomi balkónmi, murovanou pivnicou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.