Krásný 4 izb.byt so záhradou v štýlovej mestskej vile v Karlovej Vsi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Karlova Ves
Kuklovská
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom nadštandardný 4 izbový tehlový mezonet, umiestnený v štýlovej dvojbytovej mestskej vile v Karlovej Vsi pod lesoparkom Kráľova hora - CHKO Malé Karpaty. Komfortné rodinné bývanie v žiadanej lokalite na začiatku vilovej štvrte, na Kuklovskej ulici - pod krásnym lesoparkom, ale zároveň aj so všetkou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí!

Úžitková plocha mezonetu tvorí 110 m2 + parking pre dve autá 40 m2 + záhrada 200 m2 + spoločné priestory 100m2. Celý mezonet je krásne presvetlený, orientovaný na dve svetové strany (V/Z). Každá izba je s výstupom na balkón so sedením. Na 1.podlaží je obytná časť s troma samostatnými izbami a príslušenstvom. Centrom bytu je veľká moderná a štýlová obývacia izba s krbom, prepojená s jedálenským kútom a kuchyňou. Vedľa obývacej izby sa nachádza veľkorysá rodičovská spálňa so šatníkovou skriňou a pracovným kútom, detská izba, kúpeľňa, WC, vstupná chodba so vstavaným šatníkom a točité schodisko na 2.podlažie, kde sa vo vežičke domu nachádza štvrtá hosťovská izba so vstavaným šatníkom. Byt sa ponúka zariadený nábytkom aj spotrebičmi (TV, práčka, chladnička, mraznička, vstavaná el.rúra, umývačka riadu. K ponúkanému mezonetu patrí parking pre 2 autá (jedno parkovacie miesto v samostatne stojacej garáži a jedno vonkajšie parkovacie státie na parkovisku pred domom) a záhradka s detským ihriskom.

Nájomníci majú možnosť využívať veľkorysé spoločné priestory v suteréne vily: fitness miestnosť so saunou a kúpeľňou, barová miestnosť, biliardová miestnosť, premietacia miestnosť (domáce kino). Veľkým bonusom toto prenájmu je aj možnosť využívania väčšieho piknikového párty posedenia v kamennom štýlovom altánku s vonkajším krbom, ktorý je obkolesený udržiavanou parkovou záhradou s mohutnými ihličnanmi.

Komfort bývania umocňuje skutočnosť, že do 50 m od domu sú potraviny, lekáreň a zástavka MHD. Tesne oproti domu začína cesta do chráneného lesoparku (cyklotrasy, jogging, nordic walking, v zime lyžiarske bežkárske trate...). V blízkom dosahu vilovej štvrte sú školy, škôlky, nákupné centrá, banky, pošta, zdravotné strediská ale aj športové ihriská, bežecká dráha, krytá plaváreň... Vo vzdialenosti 1,5 km je American school QSI, 6km British school, 5 km historické centrum BA ...

Voľný ihneď - stačí sa len nasťahovať...

Cena prenájmu: 1300 EUR + energie / mesiac + kaucia vo výške jednomesačného nájmu.

Rent 4 rooms duplex partment, area100 sqm, furnished, 2 parking place, outdoor fireplace, garden.Price: 1 300,- EUR + energie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Krásný 4 izb.byt so záhradou v štýlovej mestskej vile v Karlovej Vsi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.