Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Mgr. Slavomír Kollár
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53030

TUreality ponúka na prenájom pekný 2i byt v Karlovej Vsi, Špieszova ul., 53m2.

700 €/mes.
Plocha:  
53 m2

Bratislava
Karlova Ves
pred 28 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na prenájom pekný 2i byt v staršej novostavbe na Špieszovej ulici v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 50 m2 + 3 m2 lodžia a nachádza sa na 3. poschodí v 6. podlažnom tehlovom dome v centre Karlovej Vsi. Orientovaný je na západ.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne s WC, šatníka a lodžie. Prenajíma sa kompletne zariadený, stačí sa len nasťahovať a bývať. V byte je dostatok úložného priestoru, ktorý poskytuje samostatný šatník a veľká šatníková skriňa v spálni. V kúpeľni je sprchový kút, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi vrátane práčky. Vhodný pre jednotlivca, resp. pár bez domácich zvierat.

Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite Karlovej Vsi v tesnom susedstve Parku SNP a Líščieho údolia. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť – Terno, lekáreň, reštaurácie, OD Centrum, MHD zastávka. Výborná dostupnosť do centra mesta ako aj na bratislavský obchvat.

Cena mesačného nájmu je 700,-Eur + 130,-Eur energie vrátane internetu (pre max. 2 osoby). Voľný ihneď. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x Depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia RK vo výške mesačného nájmu.

Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail: kollar@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.