GRAFT ponúka 2-izb. NOVOSTAVBA Tupého ul. - N. Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Koliba
Tupého
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

GRAFT ponúka 2-izb. NOVOSTAVBA Tupého ul. - N. Mesto s krásnou terasou / 8 m2 /a parkovaním / + 50,- € /na prenájom, 63 m2, 3/5, výťah.

Je plne zariadený, disponuje vlastným kotlom (podlahové kúrenie a výroba TÚV) a klimatizáciou.Nachádza sa v uzavretom, bezpečnom areáli s kamerovým systémom.

Byt pozostáva zo vstupnej predsiene s walk-in šatníkom, obývacej izby s jedálňou a kuchyňou a kompletne vybavenou spotrebičmi, terasy s priamym vstupom z obývacej izby, spálne s manželskou posteľou a vstavanou skriňou, kúpeľne so sprchovým kútom ako aj masážnou vaňou, samostatnej toalety s umývadlom

Byt je situovaný v atraktívnej lokalite v mestskej časti Nové Mesto na Tupého ulici. Prednosťou lokality je výborná a bezproblémová dostupnosť na všetky smery počas celého dňa (autom, MHD - zastávka je od komplexu vzdialená cca 2 min). V okolí je kompletné občianska vybavenosť ako pestré možnosti aktívneho oddychu.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: 0903/210 582, 0904/898 328, 0911/937 698, 0902/896 789. K cene sa pripočítava 70,- € za energie. Pri podpise zmluvy sa platí nájom, depozit + odmena pre RK.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Zariadenie nehnuteľnosti:
Kompletne zariadený

Na mape: GRAFT ponúka 2-izb. NOVOSTAVBA Tupého ul. - N. Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.