Priestranný 2 izb. byt (70m²) v 15- roč. novostavbe na Kramároch- Vlárska ul.- obklopené zele

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Kramáre
Vlárska
pred 69 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MAXIM REAL vám ponúka na predaj veľmi dobre dispozične riešený priestranný 2-izbový byt s veľkou loggiou v 15 ročnej novostavbe a vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite Bratislava III - Nové Mesto, Kramáre na Vlárskej ulici.

Špecifikácia bytu: Byt sa nachádza na 2 NP šesťposchodového bytového domu s výťahom. Je slnečný a má veľmi príjemnú južnú orientáciu do tichej časti ulice. s výhľadom na detské ihrisko.   Prešiel rekonštrukciou cca pred 10 rokmi. Vymenené boli okná za plastové so žalúziami, bezpečnostné dvere, podlahy-plávajúce parkety, kúpeľňa, sanita a kuchynská linka na mieru. Byt má ústredné kúrenie.

Dispozičné riešenie: vo vstupnej chodbe s dlažbou je zabudovaná vstavaná skriňa, naľavo sa nachádza kúpeľňa s vaňou a spoločnou toaletou, ďalej sa pokračuje do  priestrannej obývacej miestnosti s plávajúcou podlahou.Obývacia izba je spojená s kuchyňou. Napravo sa nachádza  spáľňa so vstavanou skriňou. Veľkou výhodou je veľká priestranná loggia cca 8m2 s výhľadom na destské ihrisko. 

Obývacia izba ponúka možnosť flexibility k dispozičnému rozdeleniu na dve samostatné miestnosti.

Mesačné náklady cca 165,- Euro/2 osoby

Lokalita: V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - zastávka trolejbusu, detské ihrisko, nemocnica, lekáreň, pošta, obchody, škola, škôlka, dostatok parkovacích možností.

Výhody:

Nachádza sa v pokojnej a vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene. Je v blízkosti lesa - Malé Karpaty s množstvom športových príležitostí, možnosti na prechádzky, potulky po prírode- Lesopark, Koliba, Kamzík, Železná studnička a Horský park. Rýchly prístup do centra mesta (5 minút) alebo na diaľničný obchvat.

Prečo kúpiť tento byt?

- vynikajúca a bezpečná lokalita plná zelene

- byt je vhodný aj pre mladú rodinku

- stačí sa len nasťahovať a bývať

- 10 ročná novostavba

Cena nehnuteľnosti je 265 000 € a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000 Eur, v ktorej je zahrnutý komplet právny servis, poradenstvo, základný katastrálny poplatok, notárske poplatky a v prípade využitia služieb nášho hypotekárneho špecialistu získate od nás i ZNALECKÝ POSUDOK ZADARMO. 

Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová, rucelova@maximreal.sk, tel.: 0905 512 659

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Priestranný 2 izb. byt (70m²) v 15- roč. novostavbe na Kramároch- Vlárska ul.- obklopené zele

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.