Kontaktné údaje

IVMO-real, spol. s r.o.

Lesná 10

81104 Bratislava

Meno:
Ing. Monika Nováková
Telefón:
+421905450900 +421910450900
E-mail:

Nadštandard 3i. byt 84m2, Bakošova ul., pri lesoparku Kačín, BA IV-Lamač, loggia, balkón, pivnica

275 000
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
4. / 11

Vek stavby:  
< 10 rokov
Bratislava
Lamač
Bakošova
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

LINK na 3D VIRTUÁLNU PREZENTÁCIU:

https://my.matterport.com/show/?m=zFd8z2yJCV5

_____________________________________________________________________

Predaj nadštandardného 3izb. bytu v novostavbe polyfunkčného bytového projektu PODHÁJ, na Bakošovej ul., pod lesoparkom Kačín na konci mestskej časti BA IV - Lamač.

Byt je situovaný na 4/10p. bytového domu skolaudovaného v 12/2012, výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva je 83,18m2 plus veľká loggia 9,28m2 a balkón 4,40m2, k bytu patrí murovaná pivnica 1,58m2.

Byt je orientovaný na dve strany s prevažujúcou západnou a severozápadnou orientáciou s výhľadom smerom na Stupavu a lesopark Kačín. Byt je svetlý a slnečný aj vďaka veľkým preskleneným plochám v dennej časti bytu.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s dostatkom úložného priestoru, komfortnej kuchyne s elegantnou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi vyššieho radu (kombinovaný sporák: plynové horáky +elektrická rúra -kúpené 03/2024, vstavaná umývačka riadu Bosch kúpená cca pred 1,5 r.), čiastočne prepojenej s obývacou izbou s jedálenským kútom, dvoch samostatných nepriechodných spální, kúpeľne s vaňou (s miestom pre pračku aj sušičku) a samostatnej toalety s malým umývadlom.

Vstup na priestrannú loggiu 9,28m2 je z obidvoch izieb, vstup na balkón je z kuchyne. Loggia so záhradným nábytkom je v letnej sezóne miestom na relax a príjemné posedenie pri rannej alebo poobednej káve.

Interiér bytu je prevedený v harmonickom, nadčasovom štýle s dôrazom na prepracovanosť detailov, praktické využitie priestoru a maximálny komfort bývania. Úložný priestor v byte je riešený formou šatníkového systému rolldoor na mieru v dĺžke 4,30m v chodbe, plus botníkový set, t.j. vstavaná skriňa: 12 štvorcových skriniek po strop/ 2 m šírka + zostava na vešanie so sedením + vstavaná skriňa 1 m. V rodičovskej spálni je šatník rolldoor 1,7m2 + nadstavec nad dverami, v druhej / detskej izbe je nábytok vyrobený na mieru.

Byt má vlastné vykurovanie - plynový závesný kotol zn. Viessman Vitopend 100 so zásobníkom na teplú vodu umiestnený v kúpeľni.

V okolí domu je dostatok zelene, futbalové ihrisko, lesopark Kačín s možnosťami športových a rekreačných aktivít počas celého roka...V mestskej časti Lamač sa nachádza novozrekonšruované kúpalisko, potraviny LIDL, Tesco expres, dve pizzerie, MŠ, ZŠ, pošta, cukráreň na Karpatskom nám. a ostatné prevádzky obchodu a služieb. Komplexné nákupné možnosti umožňuje OC BORY MALL a Galéria Tesco Lamač.

Vďaka blízkosti lesoparku a možnostiam vychádzok a športových aktivít je byt vhodný na kúpu pre rodinu s deťmi alebo so psíkom.

_____________________________________________________________________

Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku nehnuteľnosti Vám radi zabezpečíme, aj cez víkend:

tel: +421 905 450 900, +421 905 100 105

e-mail: monika.novakova@ivmoreal.sk, ivmoreal@ivmoreal.sk

©Text, fotografie, pôdorys a 3D virtuálna prezentácia sú autorským dielom a majetkom spoločnosti IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nadštandard 3i. byt 84m2, Bakošova ul., pri lesoparku Kačín, BA IV-Lamač, loggia, balkón, pivnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.