Kontaktné údaje

1.BCR s.r.o.

Zrinského 9/A

81103 Bratislava

Meno:
Kontaktujte naše call centrum
Telefón:
+421 901 789 818
Mobil:
+421 901 789 818
E-mail:
ID ponuky:
821227

2-IZB. BYT, NOVOSTAV., AHOJ PARK, NOVÉ MESTO, KLIMATIZÁCIA, PARKOVANIE

780 €/mes.
Plocha:  
1 m2

Bratislava
Nové Mesto
Sliačska
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte moderné bývanie vo výbornej lokalite ste na správnom mieste. Ponúkame na prenájom krásny, slnečný 2-izbový byt v pokojnej lokalite v Bratislavskej mestskej časti Nové Mesto v projekte Ahoj park. Byt je kompletne zariadený a pripravený ihneď k nasťahovaniu. Ponúkame ho do dlhodobého prenájmu. Celková výmera bytu je 59 m2 + loggia o výmere 5 m2, situovaný na 4. poschodí 6. poschodového Bytového domu. Okolie ponúka množstvo zelene a priestoru pre voľnočasové aktivity. Atraktivitou tejto lokality je samotná lokalita, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, kaviareň, detské ihrisko, pešia dostupnosť do vinohradov a cesta na Kolibu, dobré napojenie či už do centra mesta alebo na diaľnicu.

Samotný byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva z priestrannej haly, obývacej izby spojenou s kuchyňou a jedálenskou časťou s lodžiou, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami, spálne, z ktorej je rovnako vstup na loggiu, kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. V kuchyni je priestranná kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra. K bytu prislúcha garážové miesto. Nehnuteľnosť je ihneď k nasťahovaniu a pripravená na nových nájomcov.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Bratislava Nové Mesto - Ahoj park

* celková plocha bytu: 59 m2

* novostavba

* výťah: ÁNO

* kompletne zariadený

* vlastné parkovanie v garáži

* vyhľadávaná lokalita

* tiché okolie

* umývačka riadu, klimatizácia, práčka

* dostatok úložného priestoru – vstavané skrine

LOKALITA A OKOLIE:

Tichá lokalita, v blízkosti veľa zelene, zastávka MHD priamo pri bytovom komplexe. Priamo v areáli je kompletná občianska vybavenosť s obchodmi a službami, detské ihrisko, športoviská, lekáreň, kaviareň, park či základná škola. Blízkosti sa nachádza električková zastávka Riazanská, OC VIVO, Terno, Billa, Lidl, Tesco v OC Slimák, drogérie, lekáreň. Na svoje si prídu aj milovníci prírody, pešou dostupnosťou sa nachádzajú vinohrady, Koliba, Kamzík, Ahoj, Briežky.

CELKOVÝ DOJEM:

Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom, slnečný byt, nepriechodná izba, priestranná vstupná chodba, disponuje dostatkom úložným priestorom, loggia. Tento byt spĺňa všetko pre spokojné nájomné bývanie. Či už ste mladá rodinka alebo starší pár určite oceníte všetky plusy tohto 2-izbového bytu. V blízkosti máte všetko po ruke a do centra mesta to máte iba pár minút autom či MHD.

CENA: 780,- EUR, 220,- EUR energie vrátane TV a internetu a 100,- EUR garážové parkovacie miesto

V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.

Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu.

ID: 8182130

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2-IZB. BYT, NOVOSTAV., AHOJ PARK, NOVÉ MESTO, KLIMATIZÁCIA, PARKOVANIE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.