Priestranný 3 izbový byt s krásnym výhľadom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
9. / 9

Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 54 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 3-izbový byt v Ružinove na Bajkalskej ulici. Byt sa nachádza na 9/9 poschodí bytového domu, ktorého konštrukcia je kombináciou tehly (obvodové múry a deliace priečky v hale) a liateho betónu. Priečky s hrúbkou 25cm zabraňujú prestupu hluku medzi jednotlivými bytmi. Dom prešiel rekonštrukciou, počas ktorej bolo uskutočnené zateplenie obvodového plášťa, strechy a výmena vertikálnych stúpačiek.

Dispozícia bytu: vchodové dvere značky Sherlock, vstupná hala s na mieru vstavaným walk-in šatníkom s dvoma oddelenými vstupmi, zabezpečujúcim dostatok úložného priestoru, 3 samostatné nepriechodné izby s dvoma vstupmi na lógiu s rozlohou 16 m2, kuchyňa s linkou a možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica o rozmere 2,1 m2.

Orientácia je na J-V, čo zabezpečuje počas zimných mesiacov príjemné presvetlenie. Naopak strecha na loggii v letných mesiacoch zabraňuje priamemu oslneniu interiéru a teda nadmernému prehrievaniu bytu. Nie je potrebná klimatizácia ani vonkajšie tienenie okien.

Počas rekonštrukcie bola vymenená komplet elektroinštalácia, osadené vypínače, zásuvky a do každej miestnosti zabudované ethernetové rozvody. Priamo do bytu je zavedený optický internet od Orange. Na všetkých stenách a stropoch sú nanesené sadrové stierky.

V byte sa nachádzajú kvalitné drevené parkety od spoločnosti „Dubové Parkety“ v hrúbke 16mm, pričom podlaha je uložená plávajúcim spôsobom, lepením na podložku „Elastilon strong“. Pod parketami v kuchyni a obývacej izbe sa nachádza zvukovo-izolačná doska „Silio 13“, resp „HMC Acoustic“, ktorá zabezpečuje odhlučnenie v smere k spodnému bytu. Úžitková plocha bytu je 90m2.

Lokalita: ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, veľmi dobrú dopravnú dostupnosť do centra mesta (blízkosť zastávok MHD) a rýchle napojenie na obchvat. Neďaleké jazero Štrkovec poskytuje možnosť relaxu, športového vyžitia a detské ihrisko.

Cena bytu: 319.000,- Eur. Mesačné náklady sú vo výške približne 220,- Eur.

Kúpou bytu získa budúci vlastník aj podiel na spoločnej terase pri vstupe do bytového domu, ktorá slúži ako parkovisko výhradne pre obyvateľov bytového domu.

Pri podpise rezervačnej zmluvy hradí kupujúci províziu RK. Suma je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra.

RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel: 0911 712 606

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Priestranný 3 izbový byt s krásnym výhľadom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.