Kontaktné údaje

IPB Real s.r.o.

Kominárska 2,4

832 03 Bratislava

Meno:
Petra Osvaldová Brnová
Telefón:
0904 368 965
E-mail:
ID ponuky:
1077

Kompletne zariadený 2-izb. byt s loggiou v projekte Petržalka City na Rusovskej ceste

212 000
Plocha:  
48 m2

Poschodie:  
7. / 9

Bratislava
Petržalka - Dvory
Rusovská cesta
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zariadený 2-izb. byt v projekte Petržalka City na Rusovskej ceste v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o celkovej rozlohe 48,95m2 (39,03m2 + 9,92m2 loggia), umiestnený na 7. poschodí v 9-poschodovej novostavbe Petržalka City s výťahom a bezbariérovým prístupom.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného šatníka, kúpeľne s WC a veľkou vaňou, obývacej izby spojenej s kuchyňou a samostatnej spálne. Byt má veľkú loggiu po celej dĺžke bytu (9,92m2) orientovanú na južnú stranu smerom na Chorvátske rameno pešiu promenádu a priľahlý lesík. K bytu prináleží taktiež pivničná kobka (1,97m2). Byt sa predáva kompletne zariadený. Náklady na bývanie pre 2 osoby 155 €/mesiac , meranie spotreby elektrickej energie, UK, vody je pre byt samostatne.

Veľkou výhodou je lokalita, vynikajúca dostupnosť do centra, MHD pri dome , spoje smerujúce cez všetky bratislavské mosty, električka č. 3 - zastávka 3 min, ZŠ Petržalka 10 min, CENTRUM mesta 4 min autom, nákupné centrum AUPARK a diaľnica 2 min autom. Bezkonkurenčná kompletná občianska vybavenosť peso do 4 minút – Pošta, škôlky, školy , VUB banka, Primabanka, Kooperativa, zubár, lekáreň, ALZA box, Packeta, čerpacia stanica, psí park, trafika, reštaurácie, kaviarne, veľké detské ihrisko, Billa, Kaufland, Terno, DM, tenisové kurty, GYM.

Cena: 212.000 EUR

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Kompletne zariadený 2-izb. byt s loggiou v projekte Petržalka City na Rusovskej ceste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.