Kontaktné údaje

Maxim s.r.o.

Dúbravská cesta 2

84104 Bratislava

Meno:
  Ing. Petronela Pilch
Telefón:
+421907309167
E-mail:
ID ponuky:
UK55978

3- izbový byt na ulici Námestie Hraničiarov

220 000
Plocha:  
77 m2

Poschodie:  
12. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Nám.hraničiarov
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s dvoma loggiami na Námestí hraničiarov v Bratislave Petržalke. Byt bol priebežne rekonštruovaný. Posledná rekonštrukcia prebehla pred 6 rokmi, keď sa rekonštruovala kúpeľňa s WC, robili sa nové omietky v kuchyni, chodbe a hale. Celková úžitková plocha bytu je 77,8 m2 + 2 loggie 6,8m2, spolu 84,6m2. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 12-poschodovom obytnom dome.

Dispozícia bytu:

Veľká vstupná hala, chodbička z haly vedúca do kuchyne, do kúpeľne a samostatného WC. Z haly sa dá vojsť do priestrannej nepriechodnej izby a do priechodnej veľkej obývačky s loggiou. Z obývačky sa prechádza do ďalšej priestrannej izby s loggiou. K bytu patrí pivnica 1,8m2 na prízemí.

Vybavenie:

Byt má bezpečnostné vchodové dvere. Dlažba je v kuchyni, chodbe, hale, kúpeľni, WC a v loggiách. V obývačke je drevená podlaha s dubovou dyhou. V dvoch izbách je laminátová podlaha. Kúpeľňa a WC majú obklad po strop. V kúpeľni je priestranný sprchový kút. Všetky okná sú vybavené žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V obývačke a hale je designový podhľad.

Zariadenie:

Byt sa predáva s väčšinou zariadenia ako na fotkách vrátane veľkej vstavanej skrine. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi vrátane umývačky a plynového sporáku. Obe loggie sú uzavreté, presklenené.

Lokalita:

Tiché, bezpečné prostredie, príjemný susedia. Výhodou lokality je rýchle napojenie do centra, v bezprostrednej pešej vzdialenosti zastávky MHD: autobus, električka.

V blízkosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť, potraviny, lekáreň, drogéria, reštaurácie, detské ihriská, škola, škôlka. Parkovanie je možné pred domom alebo za domom. Pred domom vedie samostatný cyklistický chodník na hrádzu. V blízkosti sa nachádza starý háj a dostihová dráha.

Bytový dom:

Zateplený, nové výťahy, novo zrekonštruovaná, zaizolovaná a zateplená strecha, vymenené stúpačky a nedávno vymaľované spoločné priestory.

Náklady:

Mesačné náklady správcovi (voda, teplá voda, kúrenie, správa bytového domu, fond opráv, smeti, výťahy, upratovanie spoločných priestorov atď.) cca. 215,-€ / 2 osoby.

Cena nehnuteľnosti je 220.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 223.000,-Eur celkom.

Bližšie info a kontakt: Ing.  Petronela Pilch, pilch@maximreal.sk, tel.: 0907309167

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

 Prečo kúpiť tento byt:

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

 

 

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: 3- izbový byt na ulici Námestie Hraničiarov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.