3 izbový plne zrekonštruovaný, po rekonštrukcii ešte neobývany byt

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
3. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Mamateyova
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v Bratislave Petržalke na Mamateyovej ul. č. 13. Byt sa nachádza na 3/12 poschodí v bytovom dome s dvoma výťahmi, jeho rozloha je 74.49m² + loggia. K bytu prináleží pivnica o rozlohe 1,44m². Byt prešiel čerstvou rekonštrukciou v roku 2023 a po rekonštrukcii nebol ešte obývaný. Rekonštrukcia pozostáva z výmeny elektroinštalácie v celom byte, vodoinštalácie v kúpeľni a kuchyni, nové plastové okná. V celom byte bola položená kvalitná laminátová podlaha, v kúpeľni a WC moderná dlažba a obklad, sprchový kút a kompletné vybavenie sanita. Ďalej nové interiérové dvere, vstupné dvere sú nové bezpečnostné značky HI SEC. Kompletne zrekonštruovaná je aj kuchyňa, ktorá pozostáva z novej kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi - kombinovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, rúra a mikrovlnná rúra. Zariadanie bytu na fotografiách je virtuálny staging, pomáha docieliť predstavu ako možno využiť plný potenciál tohto bytu. Vďaka kompletnej rekonštrukcii byt pôsobí veľmi svetlo, moderne a nadčasovo.

Lokalita je známa svojou kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, školy škôlka, detské ihrisko a v neposlednom rade blízky les a príroda v okolí Dunaja, taktiež dobrou dostupnosťou do centra mesta aj dobrým parkovaním pre rezidentov, môžeme len odporúčať, príďte sa pozrieť. Cena vrátane provízie a všetkých služieb spojených s predajom je 189 000,- €.

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Vieme pomôcť aj s hytotekárnym servisom. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3 izbový plne zrekonštruovaný, po rekonštrukcii ešte neobývany byt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.