AXIS REAL | PONÚKNITE 2-izbový byt v PÔVODNOM STAVE, PETRŽALKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
7. / 12

Bratislava
Petržalka - Háje
Romanova
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

**PRE KONKRÉTNYCH KLIENTOV HĽADÁME 2-izbový byt v PÔVODOM STAVE v lokalite PETRŽALKA podobných parametrov ako v texte nižšie**

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj 2-izbový byt so samostatnou kuchyňou v PÔVODNOM STAVE, vo výbornej lokalite Bratislava V. Petržalka, Romanova ulica.

Byt má celkovú podlahovú plochu 55 m2 (byt 53,8 m2 + pivnica 1,2 m2). Okrem pivnice v suteréne je možné využívať spolu s 3 susedmi aj časť uzamknutého priestoru v prechodovej chodbe pred bytmi. Nachádza sa na 7. poschodí v 12-poschodovom zateplenom bytovom dome, s novým osobným a nákladným VÝŤAHOM. V roku 2018 boli výťahy vymenené v rámci rekonštrukcie domu. V dome boli tiež vymenené stúpacie a zvislé rozvody vody, plynu a kanalizácie.

Byt nie je zaťažený úverom.

Dispozíciu tvorí priestranná hala, dve samostatné izby prechodné aj medzi sebou (dá sa zamurovať), samostatná kúpeľňa, WC a kuchyňa. Pivnica v suteréne latková. Celý byt je ideálne ORIENTOVANÝ na západ. Mesačné preddavkové platby správcovi sú vo výške cca 100 eur/1 osoba (boli veľké preplatky).

Pozor, vo fotogalérii sú pridané ilustračné obrázky z vizualizácie, ako sa byt dá napríklad prerobiť.

Výhody:

❶ Rekonštruovaný a zateplený dom vrátane stúpačiek

❷ Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv

❸ Petržalské háje priamo za domom

❹ Dispozícia ideálna na prenajímanie

STAV BYTU:

Byt je okrem cca 10-ročných plastových okien úplne v pôvodnom stave. Jadro je murované, WC stena na strane stúpačiek je z drevotriesky. Spodná časť kuchynskej linky, ako aj sporák sú novšie. Vrch linky je ešte zložený v pivnici a k dispozícii. Preddavkové platby na 1 osobu vychádzajú cca 100 eur mesačne, plus elektrina cca 20 eur.

PRE LEPŠIU PREDSTAVU SME PRE VÁS BYT VIRTUÁLNE ZREKONŠTRUOVALI.

V nižšie priloženom linku /ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača/ je interaktívna 3D prehliadka virtuálne zariadeného bytu. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.

https://floorplanner.com/360vr/103254690-1710769523

LOKALITA:

Príjemná lokalita hneď vedľa hájov, ponúkajúca príjemnú prechádzku smerom k jazeru Malý Draždiak. V blízkosti do 5 minút sa nachádza dom kultúry, potraviny Kraj, materská škola. Zastávky MHD sú dve minúty od domu a poskytujú spojenia na viacero smerov.

Ak hľadáte byt tohto typu na realizáciu svojho sna alebo ako investíciu, neváhajte nás kontaktovať ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / PÔVODNÝ STAV / 2 x VÝŤAH / REKONŠTRUOVANÝ DOM / BRATISLAVA V. PETRŽALKA, ROMANOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL | PONÚKNITE 2-izbový byt v PÔVODNOM STAVE, PETRŽALKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.